Brik

De fiets zonder ketting
Van dertien in een dozijn zijn er genoeg. Daarom heb ik mijn hart gevolgd, heb mijn baan als accountmanager bij een software bedrijf opgezegd en ben ik Brik gaan ontwerpen. Een betrouwbare fiets met smaak, lef en een cardanas. Tijdens mijn studie voor automonteur heb ik altijd afgevraagd waarom auto's een kaartaandrijving hebben en niet fietsen. Een cardanas is immers zeer betrouwbaar en onderhoudsvrij. Vandaar dat ik een fiets zonder ketting heb ontworpen. Brik. Bovendien betekent het het einde van vieze broekspijpen en gedoe met de ketting en kettingkast.Puur Nederlands

Wat Brik naast de cardanas en het strakke uiterlijk kenmerkt is dat het een puur Nederlandse fiets is. Het ontwerp van de Brik Brut en de Brik Sec is Nederlands en bovendien wordt Brik in Nederland gebouwd. Nijland Fietsen in Heeten zet elke Brik handmatig in elkaar en geheel naar wens van de klant.

Ook Brik

Bij Brik vinden we dat bij een goede fiets ook een goede service hoort. Daarom wordt Brik thuis of op kantoor afgeleverd en afgesteld zonder extra kosten. En als er iets is met je fiets dan lossen we dat gewoon op. Want 'de afwezigheid van gezeik is pure geluk'.

Modellen:
Brik Belt
Brik Brut
Brik Sec

Kenmerken

Categorie
E-Bikes
Merk
Brik
Motorpositie
Middenmotor
Accu
Accu in Frame Uitneembaar