HNF-Nicolai

E-Bike Masters heeft de exclusieve primeur in Nederland!

BEREIK ZONDER EINDE. MET ULTRAMODERNE LITHIUMTECHNOLOGIE.
De Bosch Powerpacks die HNF-NICOLAI voor haar e-bikes gebruikt, zijn uitsluitend lithium-ion-batterijen met een energiebudget van 500 Wh. Als een Intube-batterij verdwijnen ze discreet in de SD1, waar ze veilig zijn ondergebracht. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen en kunnen ook direct op de fiets worden geladen. De innovatieve batterijen van Bosch hebben de hoogste energiedichtheid. Uw batterijbeheersysteem (BMS) biedt de best mogelijke bescherming tegen overladen, onderspanning, oververhitting en kortsluiting en verhoogt ook de lange levensduur van de batterij.

BOSCH-PRESTATIES. KWALITEIT EN RIJCOMFORT VAN DE MARKTLEIDER.
Met een uitbarsting van energie is de Performance Line van de toonaangevende internationale eBike-middenmotorenfabrikant Bosch ontworpen voor sportief en krachtig rijden. De dynamische aandrijving biedt krachtige ondersteuning op elk terrein - van vlak tot steil, asfalt of trail. Zonder uitzondering beheerst de Drive Unit elke gang. Een compromisloze instelling, die ook wordt weerspiegeld in het ontwerp, omdat elk onderdeel staat voor uitstekende engineering en legendarische kwaliteit. Het HNF-NICOLAI-team heeft jarenlang ervaring opgedaan met verschillende aandrijfsystemen - de Bosch-aandrijving is de benchmark.

DE NIEUWE ACTIVE LINE PLUS VAN BOSCH. RUSTIG EN COMFORTABEL.
De nieuwe Active Line Plus is 25% kleiner dan eerdere Bosch-aandrijfsystemen en kan daarom optimaal in het fietsframe worden geïntegreerd. Het beperkte gewicht en het lage zwaartepunt zorgen voor een veilige hantering. Het is extreem stil en biedt slechts minimale rolweerstand bij snelheden van meer dan 25 km / h. Het intelligente 3-sensorconcept zorgt voor extreem harmonische vermogensafgifte met meer dan 1.000 metingen per seconde.

BOSCH PURION.
Het nieuwe compacte display Bosch Purion combineert afstandsbediening en display-element in één behuizing. De positie op de linker stuurgreep is minder gevoelig voor beschadiging bij het vallen en laat ruimte in het midden van het stuur voor het bevestigen van een smartphone. De belangrijkste rijgegevens, zoals totale afstand, bereik en afstand, worden opgehaald door de dubbele toewijzing van de twee plus- en min-knoppen. Het standaarddisplay informeert over de huidige snelheid, batterijniveau en ondersteuningsniveau.

BOSCH INTUVIA.
De boordcomputer Intuvia Active, het commandocentrum op de eBike, wordt zwartkleurig weergegeven, passend bij de Performance Line. Eenvoudige, intuïtieve en veilige bediening op de afzonderlijke besturingseenheid onderscheiden dit. Schakelen tussen de vijf rijmodi plus duwhulp en het ophalen van informatie zoals snelheid, laadtoestand, afstand en nog veel meer, kan niet eenvoudiger. Ook verwijderd van de eBike, blijft Intuvia de nuttige informatietool die alle tourdatums op afroep houdt. De nieuwe ploegaanbeveling toont met behulp van een pijl het optimale moment om een andere versnelling in te schakelen. U bespaart dus zowel uw eigen energie als uw batterijvermogen.

Bereken hier uw gepersonaliseerde actieradius met de BOSCH Actieradius Calculator!

NUVINCI N380SE. EENVOUDIG, TRAPLOOS EN EFFICIËNT.
De onderhoudsvrije, continu variabele high-end versnellingspook zorgt voor een ongeëvenaarde stille en comfortabele rijstijl. Zelfs onder hoge trapkracht past hij zich flexibel aan op elk terrein en elke rijstijl afzonderlijk. Met een bereik van 380% is er voor elke bestuurder en elke situatie de juiste vertaling. Een slank handvat met een subtiele draaihoek maakt traploos schakelen intuïtiever en eenvoudiger dan ooit. De schakeleenheid in de achterconstructie van het frame ziet er niet alleen goed uit, maar is ook optimaal beschermd. Bosch gebruikt de derailleur-software op het NuVinci-circuit. Dit betekent dat met eBikes met NuVinci-circuit het maximale vermogen van de BOSCH-motor beschikbaar is!

SHIMANO ALFINE 8-SPEED. ELEGANT, BETROUWBAAR, GEMAKKELIJK.
Het beproefde topproduct van Shimano naafversnelling. Betere lagers en tandwielen verhogen de efficiëntie aanzienlijk.De dubbele knelwalskoppeling zorgt voor: stille werking, minder rolweerstand en slijtage dan bij pallen. Het schakelproces is licht en geruisloos. Het heeft het hoogste rendement van alle Shimano naafversnellingen. De elegante aluminium behuizing verhoogt het plezier van het circuit.

MAGURA MT4. DUITSE ENGINEERING VOOR MAXIMALE VEILIGHEID.
De nieuwe MT4 Magura maakt haar precies verbeterde remwerking voor een veilig rijden prestaties. Door de instelbare hefboom bereik aanpassing en ergonomisch afgestemde twee vingers remhendel kan het remvermogen altijd nauwkeurig gedoseerde - die precies combinatie van onberispelijke remmen betrouwbaarheid en controle die elke route genieten Een innovatieve technologie maakt produceert.

ROCKSHOX PARAGON.MTB-OPHANGVORKEN ZORGEN VOOR MAXIMAAL COMFORT.
RockShox staat voor eersteklas veerelementen op de fiets: mountain bike, trekking of urban - RockShox zet nieuwe normen. Opgericht in 1991 en sinds 2002 deel uit van het Amerikaanse bedrijf SRAM fabrikanten een van de toonaangevende specialisten in verzwakking, en is daarom de meeste mountainbikers een begrip. De verende voorvorken van RockShox staan voor perfecte technologie tot in het kleinste detail. Royale veerwegen, individuele aanpassingen en een laag gewicht bieden uitstekende prestaties in stedelijke gebieden en uitdagende trails.

GATES CARBON DRIVE.
Stil en langer meegaand - Speciaal aangepast aan de prestatie-eisen van een eBike hebben Gates-ingenieurs een nieuw, zeer duurzaam en onderhoudsvrij systeem ontwikkeld. Het is 20% lichter en gaat 4 keer langer mee dan een goed onderhouden stalen ketting. Om aan de speciale eisen van menselijke trapkracht te voldoen, werd een optimale riemaandrijving met een spoed van 11 mm ontworpen. Een polyurethaan mantel garandeert absolute roestbestendigheid. Het gepatenteerde systeem zorgt dus voor een probleemloos, naadloos ingrijpen van de tanden in beproefde Gates-duurzaamheid.

SUPERNOVA E3.
De snelste fietsen hebben ook de helderste koplampen nodig. Hier toont het verlichtingssysteem van Supernova zijn volledige sterkte. Zelfs op de donkerste wegen verlicht deze de weg breed en ver naar voren en zorgt voor een aangename rijervaring. De volledig CNC-gefreesde aluminium behuizing is geanodiseerd zoutwaterbestendig, 100% waterdicht, beveiligd tegen diefstal en dus voorbereid voor de allerkritste eBike elke dag.

Modellen van HNF-Nicolai:
UD1
MD1
SD1
XD2
CD1

Kenmerken

Categorie
E-Bikes
Merk
HNF-Nicolai
Motorpositie
Middenmotor
Accu
Accu in Frame Uitneembaar