Klever X Model

And the winner is....... Reddot Award 2017, winner bicycle design

Nieuw in 2017: Klever X in drie uitvoeringen –van een cleane design e-bike tot een stijlvolle woon-werk verkeer hi-speed die echt 45 km/h haalt“X COMMUTER”: De woon-werk e-bike voor een nieuwe generatie e-bikers, zeer geschikt om je veilig, plezierig en snel naar je werk te brengen.

“X RAW”: De prijswinnende minimalistische, singlespeed design e-bike met de krachtige en toch stille BIACTRON motor.

“X SPEED”: Het beste alternatief voor je auto - met de 600 watt motor kan je comfortabel en stijlvol langs de files met een snelheid van 45 km/h.

X RAW, een echte urban e-bikeDeze Klever X RAW heeft geen versnellingen. Is ook niet nodig. Deze e-bike rijdt zo makkelijk, dat je versnellingen niet zal missen. Het is een e-bike bedoeld voor in de stad: clean design, krachtige motor, geen gedoe.

De 250W BIACTRON motor in deze RAW e-bike heeft grote trekkracht. Alle kabels zijn zoveel mogelijk weggewerkt. Dat maakt, samen met de geïntegreerde accu deze e-bike zo 'clean'. Je zal met deze e-bike regelmatig de vraag krijgen: "Is dit een e-bike?"X COMMUTER, Soepel, stil en krachtig

Deze Klever X 10speed e-bike met 27,5 inch wielen en hydraulische remschijven geeft je een heerlijke start van je werkdag. De stijfheid van het frame, de soepele, stille en krachtige ondersteuning van de BIACTRON motor en de uitstekende 'overall' rijeigenschappen, zorgen er voor dat je woon-werk verkeer een lust wordt in plaats van een last, zodat je ook op je werk de beste versie van jezelf kan zijn.

Kenmerken

Categorie
E-Bikes
Merk
Klever
Maten
Large (57/58/59/60/61 - 1.74m tot 2.02m), Medium (52/53/54/55/56 - 1.62m tot 1.80m)
Motorpositie
Achterwielmotor
Accu
Accu in Frame Uitneembaar
Prijs
X Raw € 3.299.- X Commuter € 3.599,-