Klever B Comfort

You’ll fall in love with the comfortable and powerful ride

Voor- en achtervering, verticale zithouding, en een opvallend laag zwaartepunt maken deze elektrische fiets tot een van de veiligste en meest comfortabele Onze krachtige e-bikes rijden zo lekker door de plezierige en stille achterwiel aandrijving en het lage zwaartepunt. Verder dragen ze bij aan actieve veiligheid door het grote gevoel van controle, de hydraulische schijfremmen en het stevige frame.Het instap model van de Klever B levert ook de betrouwbaarheid en kracht van het BIACTRON system, de comfortabele rijhouding, en de voor-en achtervering.

De combinatie van volledige vering, de krachtige motor, het robuuste frame, de hydraulische schijfremmen en het lage zwaartepunt, maken dit model tot een van de meest comfortabele en veilige elektrische fietsen.

Behalve een heerlijke rijervaring is de Klever B ook nog praktisch. De achter drager is van Racktime. Daardoor kan je gebruik maken van alle praktische oplossingen die Racktime et bieden heeft. En met de Klickfix Vario adapter is het eenvoudig om bijvoorbeeld een mandje aan het balhoofd te bevestigen.

Kenmerken

Categorie
e-bikes
Merk
Klever
Maten
Tot 45 cm / Small, Tot 55 cm / Large, Tot 50 cm / Medium, Tot 60 cm , een maat voor alle lengten, 61 cm en meer / Xtra Large
Motorpositie
Achterwielmotor
Accu
Accu op Frame, Accu in Frame Uitneembaar
Prijs
€ 3299.-