Klever

3 redenen om voor Klever te kiezen

..de ACCU
  • De accu komt in drie verschillende maten; 370, 470 en een 570 wh. Hierdoor is het mogelijk om de fiets aan te passen naar uw wensen. Wilt u weinig fietsen? Dan neemt u een kleine accu en wanneer u meer dan 100 km wil fietsen neemt u een grote accu. Doordat de accu eenvoudig te wisselen is, kunt u zelfs een extra accu meenemen. Binnen een minuut is de accu gewisseld en rijdt u weer.


..de MOTOR
  • De achterwielmotor is fluisterstil, hierdoor hoort u niets behalve de wind die langs uw oren suist. In de motor is veel ruimte, zodat er geen kans is op oververhitting. Zo kunt u rustig 25 of 45 km per uur rijden in warme temperaturen. De motor is van het type Biactron, deze staat bekend om zijn stilte en zijn kracht.


..de KRACHT
  • De kracht van de motor komt goed tot zijn recht bij de 45 km per uur modellen. Bij deze fietsen blijkt dat 45 ook echt 45 km per uur is. Hierdoor is Klever een directe concurrent van de Stromer. Deze twee merken zijn zowat de enige merken die een fiets op de markt hebben die echt 45 halen. De Klever S45 kost nieuw €3299, daarmee is hij aanzienlijk goedkoper dan de Stromer.


Modellen van Klever:

B-RANGE:
B25
B (2018)
B Comfort (2017)
B Power (2018)
B Speed (2018)

S-RANGE:
S25
S45/S45 PREMIUM
S (2018)

Q-RANGE:
Q Comfort

X-RANGE:
X Raw
X Commuter
X Power
X Comfort
X Speed

Profiteer nu van onze inruil-bonus!!!

Wilt u een proefrit maken, of wilt u meer informatie krijgen? Kom dan langs in een van onze winkels of neem hier contact op.

Kenmerken

Categorie
E-Bikes
Merk
Klever
Motorpositie
Achterwielmotor
Accu
Accu in Frame Uitneembaar