Klever assortiment

Klever - 3 redenen om voor Klever te kiezen

de ACCU
De accu komt in drie verschillende maten; 370, 470 en een 570 wh. Hierdoor is het mogelijk om de fiets aan te passen naar uw wensen. Wilt u weinig fietsen? Dan neemt u een kleine accu en wanneer u meer dan 100 km wil fietsen neemt u een grote accu. Doordat de accu eenvoudig te wisselen is, kunt u zelfs een extra accu meenemen. Binnen een minuut is de accu gewisseld en rijdt u weer.

de MOTOR
De achterwielmotor is fluisterstil, hierdoor hoort u niets behalve de wind die langs uw oren suist. In de motor is veel ruimte, zodat er geen kans is op oververhitting. Zo kunt u rustig 25 of 45 km per uur rijden in warme temperaturen. De motor is van het type Biactron, deze staat bekend om zijn stilte en zijn kracht.

de KRACHT
De kracht van de motor komt goed tot zijn recht bij de 45 km per uur modellen. Bij deze fietsen blijkt dat 45 ook echt 45 km per uur is. Hierdoor is Klever een directe concurrent van de Stromer. Deze twee merken zijn zowat de enige merken die een fiets op de markt hebben die echt 45 halen. De Klever S45 kost nieuw €3299, daarmee is hij aanzienlijk goedkoper dan de Stromer.


Modellen van Klever:

De S25:
De s25 is een sportieve fiets met een krachtige en stille achterwiel aandrijvingssysteem. Er is een groot gevoel van controle en geeft een fijne rijervaring.
De S45:
De s45 heeft hetzelfde model als de s25. Hij haalt de 45 km met gemak. Voor slechts €3299 is hij goedkoper dan de Stromer.
De Q Comfort:
Hij is compact te maken door het stuur in te klappen, en het zadel naar beneden te duwen. Ideaal voor campers of achterin de auto.
De B Comfort:
De B Comfort heeft een lage instap, waardoor het simpel is om op te stappen en het zit heel comfortabel. Een laag zwaartepunt betekend grote stabiliteit.
De X modellen:
De X model is de winnaar van de Reddot Award, bicycle design. Hij komt in 3 verschillende uitvoeringen en ze zijn allemaal heel stijlvol.

Wilt u een proefrit maken, of wilt u meer informatie krijgen? Kom dan langs in een van onze winkels of neem hier contact op.

Kenmerken

Categorie
E-Bikes
Maten
Medium (52/53/54/55/56 - 1.62m tot 1.80m)
Motorpositie
Achterwielmotor
Accu
Accu in Frame Uitneembaar