Over ons

E Bike Masters Rotterdam, Den Haag en Eindhoven zijn specialisten in elektrische mobiliteit.

Denk aan E Bikes, Hi Speed E Bikes en E bakfietsen. Of het nu woon/werk verkeer betreft, de kinderen naar school brengen, of het bezorgen van goederen in een drukke urbanisatie.

Maar ook de elektrische scooter met al haar fiscale voordelen verdient meer aandacht dan dat ze nu heeft in de mobiliteit oplossingen. Stil en zuinig, maar vooral schoon.

Op deze website ziet u een selectie van e-mobility oplossingen die wij zorgvuldig hebben getest op geboden kwaliteit versus uw investering. Maar u treft bij ons ook enkele vooruitstrevende merken aan, die hun primeur vinden bij E Bike Masters. We streven naar een goed product en met een moderne uitstraling. Design mag en dat vertaalt zich fraaie stijlvolle producten. Geen 13 in een dozijn of doe maar gewoon. Ja; u mag gezien worden op onze producten en zult genieten van de geboden technieken. We hebben enkele Nederlandse en internationale primeurs in ons assortiment.

Mijn naam is Ewald Klijn. Na mijn studie aan het IVA in Driebergen heb ik na 17 jaar in de autobranche vaarwel gezegd. In 1999 heb ik besloten te gaan werken aan en met mijn passie voor mobiliteit en met name mobiliteit met de fiets.

Ik begon met het maken en verzorgen van reclame oplossingen met de fiets, als Meneer van Hamelen ( de man met de fluit ). Tot op heden is fiets-reclame nog steeds een onderdeel van de reclame mix van vele bedrijven en organisaties.

Als salesmanager van een kleine fabrikant in Eindhoven met een maatschappelijke doelstelling te Eindhoven, ben ik in 2010 begonnen met de verkoop van elektrische bakfietsen en ombouwsets om elektrisch te gaan fietsen met je gewone fiets.

Als filiaal manager ben ik in 2012 gaan werken voor Juizz in Den Haag. Daar heb ik de winkel met veel passie geleid. Nu geloof ik dat een bedrijf meer is als een strakke formule, duur interieur en hiërarchische structuren.

In mijn winkel gaat het om de passie voor e-mobility! De boodschap die men in zijn of haar werk kwijt kan. En wat deze boodschap of advies betekend voor u als cliënt, welk advies past bij uw behoefte.

Gewone dingen, ongewoon goed doen!
Doen waar je goed in bent, volg je hart! Daarom heb ik besloten om zelfstandig te beginnen met als thema:

E Bike Masters, e-mobility, we care!

Bij E Bike Masters denken wij dat er anno 2017 behoefte is aan deskundig advies op dit gebied van elektrische fietsen. Maar ook niet elektrische mobiliteit als het maar fietsend is, is onderdeel van mijn passie. “we care!”, vertaald zich in;

Zorgen voor en Houden van
Bij E Bike Masters krijgt u een eerlijk en oprecht onafhankelijk advies, ook als u het niet wilt horen. Het leven is te mooi om op een verkeerde fiets, bakfiets of scooter te rijden. Geen rommel product dat met veel marketing geweld naast u Facebook timelime steeds opdoekt of Google iets vraagt te zoeken.

U bent waarschijnlijk net als ik ook van mening dat uw investering in uw mobiliteit onderzoek vergt. U wilt spreken met een specialist, omdat we ons steeds informeren wat er "te koop is " en met mijn brede netwerk in de fietsbranche zijn wij bij E Bike Masters het aanspreekpunt!

E-Bikes, E-Cargofetsen en E-Bakfietsen, E-Scooter of E Bezorgfietsen vragen om een specialist. Die u vertelt, "waarom wel" maar ook zeker "waarom niet". Wij willen dat u na een bezoek aan E Bike Masters mede-ambassadeur wordt in onze "Missie" voor meer mobility en minder "Emissie".

Wij gaan verder, als E Bike Masters adviseren wij ook op het gebied van speciale fietsen al dan niet elektrisch. Zo hebben wij oplossingen voor mensen met evenwichtsproblematiek of u wilt fietsen met jonge gehandicapte kinderen. Wij zijn door onze passie voor het vervoer met fietsen pas tevreden als we de oplossing hebben gevonden.

E Bike Masters en haar missie, wij proberen alles fietsend op te lossen. En wat we doen en bedenken, vooral milieu vriendelijk te organiseren. Onze reclame maken we digitaal of met de reclame fietsen.