Nieuws

9 mei 2017

E Bike Masters viert zijn 3-jarig bestaan in 2017

E Bike Masters viert

zijn 3-jarig bestaan in 2017


Op 7 juli 2014 openden we onze allereerste filiaal aan de Stieltjesstraat 40 in Rotterdam. Algauw konden we op zoek naar een groter pand en E Bike Masters verhuisde naar Halfrond 88 naast Design Hotel Pincoffs, met uitzicht op de Rotterdam City Marina.

Gezien het succes in Rotterdam openden we eind 2016 een E Bike Masters filiaal in Den Haag, aan de Wassenaarseweg 101. En in mei gaan de deuren open van ons derde filiaal, in Eindhoven.

Alle reden dus voor feest. En wie jarig is trakteert! *

Om het 3-jarige bestaan te vieren kunt u bij aankoop van een nieuwe E-Bike, Bakfiets of Gezinsfiets kiezen uit de volgende cadeaus:

- Uw aankoop is gratis 3 jaar lang verzekerd tegen diefstal en schade inclusief een pechhulppas voor onderweg, met onze FietsNed / Allianz fietsverzekering.

of

- Waardebonnen t.w.v. € 300,-, vrij bij ons te besteden aan onderhoud, accessoires en/of onderdelen.

of

- Inruilpremie t.w.v. € 300,- bovenop de taxatie/handelswaarde van de door u bij ons in te ruilen fiets, al dan niet elektrisch.

Let op, deze actie geldt ook voor sommige geselecteerde Factory Outlet Bikes, dit zijn veelal jonge demonstratie modellen.

De actie duurt 3 maanden en loopt af op 7 juli 2017, en is geldig bij alle filialen van E Bike Masters en bij onze E Bike Master / partner Rob Smits in Badhoevedorp, www.smitstweewielers.nl.

* De actie geldt niet voor reeds gemaakte deals en orders.