Nieuws

27 december 2017

WINTER OUTLET DEALS

Bij E-Bike Masters kun je vanaf woensdag 27 december profiteren van onze Winterdeals!

Elk filiaal van E-Bike Masters zal in het teken staan van één of twee bijzondere merken E-Bikes. Dit om onze klanten een gespecialiseerde en uitgebreide ervaring te laten beleven. Hieronder een overzicht van wie, wat en waar!


E-Bike Masters Rotterdam


BH Experience! Yoin the Team!
Voor de optimale beleving van dit Baskische fietsmerk zal EBM/Rotterdam in het teken staan van BH Bikes. Opgericht door de gebroeders Beistegui in de jaren 60 en vervaardigde alles van spaken tot frames. BH Bikes biedt verschillende type fietsen van elektrische mountainbikes, elektrische stad/tour fietsen tot 45Km/h Nitro Bikes. Kortom een merk met een uitgebreid aanbod!

E-Bike Masters Amsterdam

TDR Experience!
Voor de optimale beleving van dit oer-Hollandse fietsmerk EBM/Amsterdam in het teken staan van TDR Bikes. Uniek aan een elektrische fiets van TDR Bikes is de toepassing van de kennis en ervaring van de wielersport. Zo wordt de basis van optimaal fietsplezier gevormd door een goede frame geometrie en een soepel hoger trapritme. Met de TDR Flox kunt u handmatig schakelen of de FloxX die zowel handmatig als automatisch te schakelen is. Al met al een sterk staaltje techniek van mannen van TDR.

E-Bike Masters Den Haag

Nihola/Walleräng Experience!
Voor de optimale beleving van deze Scandinavische fietsmerken zal EBM/DenHaag in het teken staan van Nihola én Walleräng. Met in het bijzonder de bakfietsen van Nihola. In verschillende maten, kleuren en setups zijn deze hippe bakfietsen een ervaring op zich! Of de trekking E-Bike van Nihola, uitgerust met state of the art DI2 systeem van Shimano: Shimano STEPS! Of de Walleräng die ook, net als de trekking E-Bike, onder het STEPS systeem de weg opeet. De Walleräng heeft zelfs een automatisch schakelsysteem, om een compleet nieuwe fietservaring te garanderen. Dit in combinatie met het prachtige framedesign betekent dat U flink wat hoofden zal laten draaien!

E-Bike Masters Eindhoven

Besv/Votani Experience!
Voor de optimale beleving van deze 2 bijzondere fietsmerken van het moederbedrijf DARFON zal EBM/Eindhoven in het teken staan van Besv én Votani. BESV streeft naar het creëren van premium elektrische fietsen en accessoires die geavanceerde software-technologie, productinnovatie en unieke, stijlvolle ontwerpen combineren, allemaal om klanten een werkelijk verbazingwekkende gebruikerservaring te bieden. Votani gaat voor het familie gevoel. Dat is de manier waarop Votani zich met haar dealers in de markt wil zetten. Open en samen elkaar met hetzelfde doel voor ogen hebben: consumenten, die veel plezier beleven aan hun elektrische fietsen en op hun manier feitelijk ook deel worden van de Votani-familie.

E Bike Masters Alle Filialen: Klever Outlet

Klever is een van de meest perfecte e Bike van het huidige aanbod in de markt, van super comfort tot maximum power, 25 km/u en de meest krachtige hi-speed E Bikes. U kunt in alle filialen kennis maken met de nieuwe X Speed, we hebben nog enkele X Speed modellen in februari leverbaar.

Daarnaast een prachtige selectie van 2017 modellen en Demo-Bikes. B comfort, B power, S 25 en Q comfort. daarnaast Nieuwe S 45 Hi-Speed modellen met kenteken, en 570 Wh Batterij.

Kortom, willen wij als E-Bike Masters u helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets! Samen met U zullen we kijken naar uw situatie en welke fiets daar het beste bij past. De kennis van uw lokale Master garandeert dat u op de beste fiets aan de horizon verdwijnt!

Dit alles zal gepaard gaan met verschillende WINTER OUTLET DEALS!!!

Deze deals zijn erg aantrekkelijk in prijs en daarnaast leveren wij diverse mooie services die u ontzorgen.

Dus waar wacht je nog op en fiets 2018 tegemoet op een E-Bike van E-Bike Masters. Het leven is namelijk toch veel te kort om op een slechte fiets te rijden..?!

E-Mobility, We Care!