Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Pegasus

Het merk PEGASUS

Het doet ons plezier, u het merk PEGASUS voorstellen. Kwaliteit tegen een faire prijs, dat is ons doel sinds 35 jaar. Daarbij maken wij dankbaar gebruik van de know-how en ervaring van onze handelaren en experts. Het is de continue uitwisseling van ideeën en ervaringen met onze klanten, die ervoor zorgt dat de marktgerichte ontwikkeling van nieuwe fietsen steeds door blijft gaan.

35 jaar PEGASUS - traditie ontmoet innovatie

Sinds meer dan drie decennia biedt PEGASUS kwaliteit tegen een faire prijs. Onze succesformule is daarbij altijd de wensen van onze klanten voorop. PEGASUS staat voor traditie en innovatie. Al ons ontwikkelingswerk op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie, heeft dat doel: je moet zich op een PEGASUS fiets altijd voelen.

PEGASUS - de familiefiets

Een zwaartepunt bij de ontwikkeling van het PEGASUS assortiment is het eisenpakket van het moderne familie. We luisteren goed en begrijpen de wensen van ouders, pubers en kinderen. Het resultaat is fietsen, die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid verenigen. U kunt op ons vertrouwen: wij kijken naar uw financiële begroting en garanderen een optimale prijs kwaliteit verhouding. Fietsen zonder zorgen op alle leeftijden - met de familiefietsen van PEGASUS.

PEGASUS rijden - veilig

Hoofdbestanddeel bij onze productverantwoording is de veiligheid van PEGASUS klanten en andere weggebruikers. Op alle niveaus van actieve en passieve veiligheid ondersteunen wij maatregelen die aan het voorkomen van ongelukken bijdragen. Bij de ontwikkeling van de diverse modellen selecteren we de beste onderdelen die in het kader van onze scherpe prijs kwaliteitsverhouding mogelijk zijn, zodat deze een hoge actieve veiligheid garanderen. De brede distributie en grote inkoopkracht geven de mogelijkheid om de optimale keuze uit alle actuele beschikbare onderdelen te maken. Wij roesten onze PEGASUS producten uit met LED- en staandlicht, hydraulische remmen en veel andere veiligheidsspectieven die dagelijks het leven en de gezondheid van fietsers beschermen

Naast het werk van onze ingenioeurs hebben we ons betrokken in het kader van de passieve veiligheid. Zo denken we in ruime zin mee over het fietsklimaat. Samen met de overheid en brancheorganisaties wordt gezegd over veiligheidsnormen, infrastructuur en andere zaken die van vitaal belang zijn.

Kwaliteit en duurzaamheid in de bedrijfskolom-passie tot in het laatste detail


Met onze toeleveranciers delen we de passie om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wederzijds vertrouwen en de continue ontwikkeling op basis van een duurzame strategie, spelen bij de selectie van partners net zo belangrijke rol als innovatiekracht en eerlijke prijzen. Met de meeste van onze 100 leveranciers hebben we een jarenlange, intensieve samenwerking, die een gemeenschappelijke visie voor het product heeft en voor productiekwaliteit heeft geleverd.

Het resultaat van de jarenlange samenwerking met onze leveranciers zijn PEGASUS fietsen, die tot in het laatste detail met passie en toewijding ontwikkeld en geproduceerd zijn. De buitengewone kwaliteit van de PEGASUS fietsen is op een gezond fundament gebaseerd.

Maximale klanttevredenheid door kennisvoorsprong

Als familiemerk houdt PEGASUS rekening met de wensen en eisen uit verschillende leeftijdsgroepen. Telkens de hoogst mogelijke kwaliteit en ongeëvenaard fietsplezier bieden, is tegelijkertijd onze basisfilosofie als onze succesformule. Daarbij levert de feedback van onze 1000 handelaren een kennisvoorsprong op, die ons in staat stellen producten en diensten verder te verbeteren en zo een grote groep van tevreden en loyale klanten op te bouwen. Deze gevoel voor trends en klantenwensen heeft PEGASUS tot het meest succesvolle merk van Duitsland gemaakt.

Kenmerken

Categorie
E-Bikes