Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Deliver E-Bike

Omschrijving
E-Bike Masters probeert meerdere e-mobility behoeftes in te vullen door het bieden van een ruim en gevarieerd aanbod e-bikes. Met klanten als Subway zijn wij niet onbekend in de bezorg sector en bieden wij ook voor deze vraag verschillende oplossingen.

Vanaf april dit jaar hebben wij een nieuwe fiets leverbaar in ons assortiment die ontworpen is door en voor de bezorgsector. Dé Deliver E-Bike. Deze prachtige E-Bike is ontworpen door ervaringen en feedback uit de bezorgwereld en is het resultaat van de eerste E-Bike ervaringen van een nationale keten in de pizza’s: Domino’s.

Ook de gemeente Rotterdam stimuleert ondernemers d.m.v. het aanbieden van een aantrekkelijke subsidie! Met de subsidie voor (elektrische) fietsen maaltijdbezorgers kunt u voor 50% subsidie aanvragen van de aankoop van een (elektrische) fiets en tot maximaal €1000,-. U kunt ook een E-bike leasen. Dan moet de leaseperiode minimaal 2 jaar zijn en krijgt u 50% subsidie van de nieuwwaarde van de elektrische fiets tot een maximum van 1000 euro.

Deze " Deliver E-Bike " is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Toegankelijk voor iedereen en ontworpen om intensief gebruikt te worden. De fiets is uitgerust met een beltdrive i.p.v. een ketting, dit zorgt voor minder onderhoud doordat de ketting niet meer gespannen hoeft te worden. Ook kan deze tandriem meer klappen hebben dan een gewone ketting. Het frame is stijf en extra stevig gemaakt d.m.v. een extra dwarsbuis in het frame. Verder is de fiets uitgerust met een sterkere standaard (die niet snel kapot gaat en makkelijk in gebruik is), stuurbegrenzer in het balhoofd (i.p.v. stuurveer die afbreekt), steviger spatbord & spatbordbeugels, comfortabeler zadel, heavy duty pedalen met speciaal ‘schuurpapier’ antislip, hoger level antilek binnen- & buitenbanden, schijfrem o.b.v. remkabel i.p.v. olie (zodat de fiets sneller en makkelijker te onderhouden is). Daarnaast heeft de fiets een stevige tas die ontwikkeld is met speciale bodemplaat, zodat de tas niet kan doorzakken.

Kortom dé bezorgfiets. Verkrijgbaar in een 13Ah en 16Ah uitvoering om zo te voldoen aan uw gewenste actieradius. Ook de nazorg kunnen wij als E-Bike Masters voor u ontzorgen. Zodat U zich kan focussen op het leveren van een top product!

Specificaties (13Ah)
Merk/type: E-BIKE MASTERS’S DELIVER E-BIKE
Snelheid: 25Km/h
Accu: 36V, 13Ah = 468Wh
Actieradius (13Ah): 30-90 km
Remmen: SCHIJFREM (O.B.V. KABEL) & TERUGTRAPREM
Versnellingssysteem: 2 SPEED AUTOMATIC

Specificaties (17,5Ah)
Merk/type: E-BIKE MASTERS’S DELIVER E-BIKE
Snelheid: 25Km/h
Accu: 36V, 17,5Ah = 630Wh
Actieradius (17,5Ah): 40-110 km
Remmen: SCHIJFREM (O.B.V. KABEL) & TERUGTRAPREM
Versnellingssysteem: 2 SPEED AUTOMATIC

Prijs (13Ah)
€1.850,- (excl. BTW)

Prijs (17,5Ah)
€2100,- (excl. BTW)

Kenmerken

Type e-bike
Deliver en Cargo e-bikes
Motorpositie
Voorwiel motor
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Getande riem
Schakelen
Special Deals
Special deals