Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

HNF-Nicolai

E-Bike Masters is de exclusieve dealer van HNF-Nicolai in Nederland!

KWALITEIT EN RIJCOMFORT
De Performance Line is ontworpen voor sportief en krachtig rijden. De dynamische aandrijving biedt sterke ondersteuning op elk terrein - van vlak tot steil, van asfalt tot trail.

ULTRAMODERNE LITHIUMTECHNOLOGIE
De Bosch Powerpacks die HNF-NICOLAI gebruikt, zijn uitsluitend voorzien van lithium-ion-batterijen met een energiebudget van 500 Wh. Als een Intube-batterij verdwijnen ze discreet en veilig in de SD1. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen en kunnen ook direct op de fiets worden geladen. De innovatieve batterijen van Bosch hebben de hoogste energiedichtheid. Uw batterijbeheersysteem (BMS) biedt de best mogelijke bescherming tegen overladen, onderspanning, oververhitting en kortsluiting. Ook verhoogt het de lange levensduur van de batterij.

AANDRIJVINGSSYSTEEM
De nieuwe Active Line Plus is 25% kleiner dan eerdere Bosch-aandrijfsystemen en kan daarom optimaal in het fietsframe worden geïntegreerd. Het is extreem stil en biedt slechts minimale rolweerstand bij snelheden van meer dan 25 km/h. Het intelligente 3-sensorconcept zorgt voor extreem harmonische vermogensafgifte met meer dan 1.000 metingen per seconde.

BOSCH PURION
De positie op de linker stuurgreep is minder gevoelig voor beschadiging bij het vallen en laat ruimte in het midden van het stuur voor het bevestigen van een smartphone. De belangrijkste rijgegevens, zoals totale afstand, bereik en afstand, worden opgehaald door de twee plus- en min-knoppen. Het standaarddisplay informeert over snelheid, batterijniveau en ondersteuningsniveau.

BOSCH INTUVIA
De boordcomputer Intuvia Active, passend bij de Performance Line. U kunt schakelen tussen de vijf rij-modi plus ondersteuning en het ophalen van informatie zoals snelheid, laadtoestand, afstand en meer. Ook los van de e-bike houdt Intuvia alle tourdata bij.

NUVINCI N380SE
De onderhoudsvrije, continu variabele high-end versnellingspook zorgt voor een ongeëvenaarde stille en comfortabele rijstijl. Met een bereik van 380% is er voor elke bestuurder en elke situatie de juiste vertaling. De schakeleenheid in de achterconstructie van het frame is optimaal beschermd. Bosch gebruikt de derailleur-software op het NuVinci-circuit. Dit betekent dat bij e-bikes met NuVinci-circuit het maximale vermogen van de BOSCH-motor beschikbaar is.

SHIMANO ALFINE 8-SPEED
Het beproefde topproduct van Shimano naafversnelling. Betere lagers en tandwielen verhogen de efficiëntie aanzienlijk. De dubbele knelwalskoppeling zorgt voor een stille werking, minder rolweerstand en slijtage dan bij pallen. Het schakelproces is licht en geruisloos. Het heeft het hoogste rendement van alle Shimano naafversnellingen.

MAGURA MT4
De remkracht is eenvoudig aan te passen naar veel of weinig remkracht dankzij de verstelbare remhendel die gemakkelijk met twee vingers is te bedienen.

ROCKSHOX PARAGON
De verende voorvorken van RockShox staan voor perfecte technologie tot in het kleinste detail. Royale veerwegen, individuele aanpassingen en een laag gewicht bieden uitstekende prestaties in zowel stedelijke gebieden als uitdagende trails.

GATES CARBON DRIVE
Een optimale riemaandrijving met een viermaal langere levensduur dan een goed onderhouden stalen ketting, bovendien 20% lichter. De polyurethaan mantel garandeert absolute roestbestendigheid. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een naadloos ingrijpen van de tanden met de beproefde Gates-duurzaamheid.

SUPERNOVA E3
Zelfs op de donkerste wegen verlicht deze de weg breed en ver naar voren. Volledig CNC-gefreesd aluminium behuizing, geanodiseerd zoutwaterbestendig, 100% waterdicht en beveiligd tegen diefstal.

Hieronder vindt u het assortiment van HNF-Nicolai.

Modellen van HNF-Nicolai;
UD1
MD1
SD1
XD2
CD1

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken
Motorpositie
Midden motor
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Getande riem
Schakelen
Naafversnelling
Special Deals
Special deals