Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

LOGO e-bikes

Make differences matter.

Make differences matter.
Vanuit kansen, ideeën, ambitie en het inspirerende vanuit de stad, willen we de wereld van e-bikes verrijken met een betekenisvolle creatie. Dat vraagt om meer dan alleen zorgvuldig nadenken over het design en de materialen. Het vergt inlevingsvermogen in de behoeftes van de fietser, zodat we ieder onderdeel van de e-bike kunnen maken met een reden.

Redenen die er écht toe doen en die de e-bike beleving veranderen en vooral verbeteren. En dat is precies hoe LOGO e-bikes is ontstaan.

Design & materialen
Bij LOGO brengen we de hoogste kwaliteit materialen en de meest innovatieve technologieën naar een urban experience. LOGO e-bikes staat voor een nieuwe generatie e-bikes die opvalt in ieder opzicht. Het extreem lichte gewicht en de sterke, solide materialen karakteriseren LOGO e-bikes en bieden je een snelle en veilige fietsbeleving en -prestatie.

Lees hier het artikel over de design van de LOGO e-bikes door designer Rolf Singenberger.

Technologieën

Fazua
Ben jij de sportieve fietser die graag voor meer avontuur gaat? Ga dan van stad naar natuur en geniet van de bergen met heuvelachtige wegen, want met het verwijderbare aandrijfsysteem en de geïntegreerde trapas met maar liefst 10 versnellingen haal je het meeste uit jouw trip. Daag jezelf uit met de FS10.

Ebikemotion
Dit aandrijfsysteem is perfect voor dagelijks fietsen in urban omgevingen. Kom je vooral vlakke wegen tegen onderweg naar het werk, dan ben je met de geïntegreerde trapas met 2 versnellingen verzekerd van een comfortabele en relaxte stadstocht. Ga onderweg naar huis voor een kleine omweg en geniet van de trip met je XD02.

Modellen

FS10
Van onverharde wegen tot hoog in de bergen, dit model is geschikt voor iedere omgeving. De FS10 is absoluut het model dat je zoekt als je graag sportieve en avontuurlijke trips maakt.

De FS10 is een ultralichtgewicht fiets en is bijna 30% lichter dan de gemiddelde marktstandaard. De FS10 weegt namelijk slechts 18,5 kilo!

XD02
Of je nu onderweg bent naar jet werk of zomaar een ritje gaat fietsen in de stad, met dit geniet je van iedere trip. Met voornamelijk vlakke wegen is de geïntegreerde trapas met 2 versnellingen alles wat je nodig hebt voor optimaal comfort.

De XD02 is een ultralichtgewicht fiets en is bijna 30% lichter dan de gemiddelde marktstandaard. De XD02 weegt namelijk slechts 16,5 kilo!

Wecareadd2

Kenmerken

Merken
LOGO e-bikes
SummerDeal
10 % Korting op voorraad modellen
Type e-bike
E-Bikes
Type frame
Heren
Motorpositie
Achterwiel motor
Soort frame
Hoge stang
Type aandrijving
Carbon drive belt