Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

LOGO e-bikes XD02

Make differences matter.

OmschrijvingVanuit kansen, ideeën, ambitie en het inspirerende vanuit de stad, willen we de wereld van e-bikes verrijken met een betekenisvolle creatie. Dat vraagt om meer dan alleen zorgvuldig nadenken over het design en de materialen. Het vergt inlevingsvermogen in de behoeftes van de fietser, zodat we ieder onderdeel van de e-bike kunnen maken met een reden.

Redenen die er écht toe doen en die de e-bike beleving veranderen en vooral verbeteren. En dat is precies hoe LOGO e-bikes is ontstaan.

Of je nu onderweg bent naar jet werk of zomaar een ritje gaat fietsen in de stad, met dit geniet je van iedere trip. Met voornamelijk vlakke wegen is de geïntegreerde trapas met 2 versnellingen alles wat je nodig hebt voor optimaal comfort.

Met Ebikemotion heb je toegang tot en inzicht in allerlei fietsprestaties, zoals je snelheid en tijd. Voor volledige controle installeer je de app en verbind je deze met de XD02.

De XD02 is een ultralichtgewicht fiets en is bijna 30% lichter dan de gemiddelde marktstandaard. De XD02 weegt namelijk slechts 16,5 kilo!

Ebikemotion

Dit aandrijfsysteem is perfect voor dagelijks fietsen in urban omgevingen. Kom je vooral vlakke wegen tegen onderweg naar het werk, dan ben je met de geïntegreerde trapas met 2 versnellingen verzekerd van een comfortabele en relaxte stadstocht. Ga onderweg naar huis voor een kleine omweg en geniet van de trip met je XD02.

Aandrijfsysteem

Het Ebikemotion aandrijfsysteem heeft een achternaaf motor en een geïntegreerde accu, die makkelijk oplaadbaar is. Met een simpele klik op de bedieningsknop kun je het systeem via Bluetooth met je telefoon verbinden.

Specificaties
Wielmaat: 28 inch
Verende voorvork: Nee
Frame materiaal: Luchtvaart legering
Frame maat: S, M en L
Motortechniek: Ebikemotion
Motorpositie: Achterwielmotor
Aantal versnellingen: 2
Type versnelling: Kappstein Doppio 2 Speed
Maximale trapondersteuning: 25 km/u
Actieradius: 35 - 70 km
Capaciteit standaard accu: 36V, 250Wh
Uitneembare accu: Nee
Afneembare display: Nee
Type aandrijving: Gates Carbon belt drive
Remsysteem: Shimano hydraulische schijfremmen
Gewicht: 16.5 kg
Verlichting: Supernova E3

€3.999,-

Zou je graag op deze e-bike een proefrit willen maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Kenmerken

Type e-bike
Stads en Commuter E-Bikes
Motorpositie
Achterwiel motor
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Getande riem
Schakelen
Kappstein Dopio Trapas gearboxes, Trapas Gear Box
Special Deals
Nieuwe collectie