Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

AddBike

Transformeert uw fiets in een cargo bike

De AddBike is een dubbele kantelwielconstructie die het voorwiel van uw conventionele fiets vervangt en het op een snelle en omkeerbare manier omzet in een bakfiets. Bovenop de AddBike is het mogelijk om specifieke containers aan te brengen die zijn aangepast aan verschillende vervoersbehoeften. Hiermee kunt u uw fiets gebruiken als een manier om voorwerpen te vervoeren en meer.

Het doel van de volgende video is om het concept AddBike te presenteren dat in 2018 is gemaakt. De producten die in de video worden weergegeven, zijn verschillende versies van de AddBike. Ze zijn verschillend in uiterlijk en functies.Handeling
De AddBike transformeert je fiets in een vrachtfiets, terwijl je de fietservaring verandert. Inderdaad, je kunt gewicht dragen met reactiviteit en vloeibaarheid. Om echter comfortabel te zijn met dit product, is er een noodzakelijke "ophaalfase". Deze aanpassing uurt maar enkele minuten.

Balanceren
Met het kantelsysteem van de AddBike is draaien in verschillende richtingen net zo eenvoudig als met een normale fiets. De afhandeling is eigenlijk opmerkelijk vanwege het "pendulumsysteem", maar de AddBike is niet gemaakt om een saldobehoefte te beantwoorden. Je moet een traditionele fiets kunnen besturen om de AddBike te gebruiken.
Addbike basic

Compatibility
Het voordeel van de AddBike is hoe universeel het is! De AddBike kan zich aanpassen aan veel verschillende soorten fietsen. Er zijn echter enkele uitzonderingen.
3 concept plus detaille 1

In het kort de verschillende Addbike producten:

De Carry'Box Kid
Addbike transport enfant a velo carrybox kid piste cyclable 3 1 1080x570

De Carry'Box Kid is een van de 3 complementaire modules van de AddBike. Het is gewijd aan het dragen van een kind op de AddBike (van 2 jaar en tot 1,2m / 35kg).

Dit is gemaakt om de dagelijkse dagelijkse reizen met uw kind gemakkelijker, veiliger en comfortabeler te maken.

In combinatie met een traditioneel kinderzitje achter je fiets is het een leuke oplossing voor ouders met kinderen die hun fiets willen blijven gebruiken voor hun dagelijkse reizen.

Verkoopprijs € 800,- + € 250.-

De Carry'Box
Addbike transport charges velo carrybox piste cyclable 2

De Carry'Box is gemaakt om uw items gemakkelijker te vervoeren. De doos is ontworpen om op de AddBike te worden bevestigd met zijn metalen structuur en zijn textiele hoes.

Met de container kunt u een volume tot 110 liter dragen voor 35 kg. Deze module is de grootste van de 3 AddBike-containers. Het maakt het de ideale oplossing om omvangrijke items of grote boodschappen te vervoeren.

Prijs € 800,- + € 150.-

De Carry'Shop
Ir de compras en bicicleta

Boodschappen doen op de fiets is mogelijk en de Carry'Shop is gemaakt voor dit gebruik, met deze container is zijn mogelijkheid om te gebruiken met en zonder de AddBike. Je kunt het op de AddBike repareren en ook losmaken en meenemen terwijl je boodschappen doet. Je kunt een mooi voordeel opmerken in termen van tijdwinst. Inderdaad, je kunt het in 20 seconden van de AddBike afhalen. De fixatie is gebaseerd op een in elkaar grijpend systeem tussen de trolley en een aangepaste metalen structuur. Vervolgens wordt de Carry'Shop eenvoudigweg bevestigd met velcro-tapes op de AddBike terug.

Prijs € 800,- + € 90.-

Zou je graag meer willen weten over de mogelijkeden van de AddBike of meteen willen bestellen? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Type e-bike
Deliver en Cargo e-bikes
Motorpositie
Achteraf montage
Aandrijving
Ketting
Special Deals
Special deals