Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Tern

De alles kunner

Over Tern

in het najaar van 2010 is het team van mensen opgericht die het een en ander winsten over het maken van fietsen. Tern zag daarbij de kans om een nieuw bedrijf te vormen en het moeilijk pad te bewandelen om opnieuw te beginnen.

Waar focust Tern op?

Tern bouwt fietsen met het oog op het veranderen van de wereld, of op zijn minst de manier waarop mensen rondkomen. Tern fietsen brengen alle dingen bij elkaar die mensen nodig hebben om minder te rijden in de auto maar meer te rijden op de fiets.

Tern houdt zich vooral bezig met het beschermen van onze planeet. Een betrokkenheid voor duurzaamheid staat centraal in wie Tern is. Tern ontwerpt de fietsen om bruikbaar te zijn in plaats van de fiets niet te gebruiken. Ze zijn voordurend op zoek naar manieren om onze inpact te verminderen, zoals hhet minimaliseren van verpakkingen, het specifieren van gerecyceld karton en het verminderen van het gebruik van schadelijke chemicalien zoals chroom.

bij Tern streven ze naar meer mensen op de fiets te krijgen, omdat fietsen een gezonder en groener alternatief is voor veel milieuvriendelijke alternatieven.

Bekroonde producten

Tern ontwerpt producten met het oog op functie en langdurige duurzaamheid. daarbij wordt de fiets oook een erkenning van de beste internationale disgn- en innovatieprijzen.

Iets dat de moeite waard is om te doen,is absoluut de moeite waard om goed te doen, van het masterplan tot de samenstellende doelen. Om grootheid te bereiken stelt Tern de lat hoog, klimmen er overheen en doen het dan opnieuw. We zijn hier om het goed te doen. sinds onze start in 2011 hebben we talloze onderscheidingen ontvangen die onze uitstrekende producten herkennen.

GSDS10 (Getting stuff done bike)
Vektron Q9 (Topklasse vouwfiets)

Vektron P9
Vektron D7I (Opvouwen in 10 seconden)
Vektron S10 (klein maar fijn)

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken
Motorpositie
Midden motor
Only the Best
Outdoor Speed Setting programmeerbaar
Aandrijving
Ketting
Schakelen
Special Deals
Nieuwe collectie