Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Ahooga

Modular Bike 36V1

De Ahooga Modular Bike is een vederlichte, al dan niet elektrische, adaptieve en compacte cargo fiets. Speciaal ontworpen om de perfecte moderne levensgezel te zijn. De baanbrekende functies omvatten een verrassend hoog draagvermogen (155 kg), hierdoor kun je gemakkelijk 1-2 kinderen van alle leeftijden op de fiets meenemen (tot 50kg). In een mum van tijd is de functie “Space Saver” ingeschakeld, de fiets is dan makkelijk plaatsbaar achter een deur of in smalle opslagruimten (e.g., gang, studio, garage). Zijn modulariteit komt ook tot uiting in vele configuratie-opties: carbonriem, geïntegreerde versnellingsbak, zelf opladende batterij , sportief of comfortabel stuur … Kortom, zo samengesteld als de fiets waarop je zou willen rijden. “The Modular Bike – Connected to your life”.

Aanpasbaar
De boodschappen doen, spullen voor werk vervoeren en / of kinderen afzetten op school maken deel uit van het dagelijks woon-werkverkeer. Met de Ahooga-modules kunt u al het bovenstaande doen. De rekken zijn compatibel met de meeste manden, zijtassen en kinderzitjes die op de markt verkrijgbaar zijn. En als uw kind te groot is voor kinderzitjes (maar toch te weinig om u 5-10 km op een fiets te volgen), kunt u het comfortabele kussen en de haringen jarenlang blijven dragen terwijl de achterdrager maximaal 50 kg ondersteunt . Dit alles met behoud van een hyperlichtgewicht fiets.

Ruimte besparend
Door het verdraaien van het stuur en het afnemen van de pedalen neemt je fiets 65% minder ruimte in beslag, zodat het in je hal, studio of garage past. Je zal zien dat deze functie, in combinatie met het lichte gewicht, behoorlijk handig is.

Eén frame voor iedereen
Het stevige twin-tube-frame is licht in gewicht en ontworpen voor mannelijke en vrouwelijke fietsers met een lengte van 160 tot 200 cm. Door de glooiingshoek zit je gemakkelijk met de benen wijd. Je kunt kiezen uit een recht of staand stuur voor een sportieve of ontspannen fietshouding.

Afmetingen:
Lengte bovenbuis: 58,2 cm
Wielbasis: 104 cm
Lengte balhoofdbuis: 20 cm
Lengte kettingsteun: 41,5 cm
Reach : 38.8 cm
Stack :60.6 cm
Hoek balhoofdbuis: 71 graden
Hoek zitbuis: 72 graden
Trapas: 4,5 cm

Modulair en open ecosysteem
De fiets is op vele manieren modulair. Uiteraard verwijzen we naar de voorste en achterste drager, die handig zijn in tal van moderne levenssituaties. Maar goed, we hebben ook de transmissie en motormodule modulair gemaakt, zodat ze passen bij je behoeften en stijl.

Wil je toch liever iets anders? Door onze open-ecosysteemfilosofie heb je de vrijheid waarnaar je op zoek bent.

Beschikbaar motorsystemeem
• 36V, 250W, 300Wh – Lithium-ion/max. snelheid van 25km/u met ondersteuning. Motorkracht is 60Nm. Actieradius: 70km. Batterij reconditionering en upgraden service beschikbaar.
• Single-speed met olie-/vlekvrije carbonriem,

Als je wilt: ook verbonden met je smartphone.
Sommige mensen zouden maar al te graag hun smartphone weg willen gooien en verbinding maken met het echte leven. We moeten echter toegeven dat slimme technologie af en toe supergave functies mogelijk maakt. Daarom konden we het niet laten om een ??zelfladende, bluetoothverbonden versie uit te brengen met een aantal geeky functies (Android + iOS). Selecteer je favoriete powermodus, beheer je ritgegevens en zet zelfs je fiets op slot. Dankzij de bitride-app fungeert je smartphone ook als een gateway tot de bitride-community, waardoor je toegang hebt tot allerlei extra mogelijkheden, zoals een online diagnose, een fietsgerichte navigatie, mobiliteitsstatistieken en andere sociale functies (bijv. het vinden van een gestolen fiets).

Zou je graag op deze e-bike een proefrit willen maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken, Deliver en Cargo e-bikes, Stads en Commuter E-Bikes
Motorpositie
Achterwiel motor
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Getande riem
Schakelen
Singlespeed
Special Deals
Nieuwe collectie