Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Leaderfox

Take the Lead!

Nieuw in ons assortiment, Leader Fox.

Zoals u van de E Bike Masters gewend bent zijn we altijd zoekende naar de beste prijs / kwaliteit verhouding. Leader Fox wordt in de Benelux vertegenwoordigd door SwitzzBikes een gepassioneerde E Bike ontwerper en ondernemer die zijn strepen in de branche heeft verdiend bij de grote fabrikanten zoals o.a. Gazelle en KruitBosch( Cortina).

Voor ons was het een warm bad om met deze gepassioneerde ondernemer te kunnen spreken over de E Bikes in al haar facetten, de stads fiets meer ook de lage instapfiets. Elektrische E Mountainbikes en vouwbare fatbikes onder het eigen huismerk Switzz.

Het merk Leader FoxLeader Fox neemt al vanaf 1996 de leiding op het gebied van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige (electrische) fietsen. Dit van origine Tjechische merk levert een hoge standaard afmontage met een mooie prijs-/ kwaliteitsverhouding, ontdek dit op deze website! Uw fiets is altijd in topconditie door gebruik te maken van onderdelen van bekende topmerken zoals Shimano, Schwalbe en Bafang.

In deze fabriek worden de fietsen volledig geassembleerd. De lichtgewicht aluminium frames worden sinds 2013 in huis gespoten in onze eigen moderne spuitstraat die 700 frames per dag kan verwerken. Daarna worden de fietsen handmatig door een team van gepassioneerde werknemers en professionele machines afgemonteerd. Hiermee waarborgen wij de hoge kwaliteitseisen die aan een goede fiets gesteld worden.

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken
Motorpositie
Midden motor
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Ketting
Schakelen
Naafversnelling
Special Deals
Nieuwe collectie