Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Brennabor

PREMIUM E BIKES

BACK TO THE FUTURE!

Toen de gebroeders Reichstein in 1871 de Brennabor-Werke oprichtten, konden ze de immense impact van toekomstige ontwikkelingen op het bedrijf niet voorzien. Twee wereldoorlogen, meer dan 6.000 werknemers, insolventie, de productie van fietsen, motoren en auto's, onteigening - een bewogen en aangrijpende geschiedenis. Nu, 150 jaar later, wordt een nieuw hoofdstuk geopend om het succesverhaal uit het verleden nieuw leven in te blazen. Brennabor is terug naar de toekomst! Met moderne modellen en eindeloze ambities! Modern. Betrouwbaar. Hoogste klasse.

Brennabor museum11

Brennabor-fietsen hebben in het verleden niet zonder reden een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. Ze hadden een beeld dat in sommige gebieden ertoe leidde dat de naam Brennabor synoniem werd met fiets. Decennia lang werd er weinig of niets van Brennabor vernomen, maar nu wordt de sonore naam weer tot leven gewekt. Het verhaal van het bedrijf gaat van Brandenburg naar Hoya in Nedersaksen. Het bedrijf Hartje, bekend van merken als Victoria, Conway en Contoura, herschept de geschiedenis en lanceert een nieuwe serie fietsen onder de naam Brennabor. Moderne fietsen met klassieke, elegante lijnen, die ook op een jongere doelgroep gericht zijn. Fietsen waar u altijd op kunt vertrouwen, uitgerust met moderne, hoogwaardige componenten, gemaakt in combinatie met een uitstekende relatie met de fietsdetailhandel.

Niet in de laatste plaats met de hulp van een echte expert op het gebied van fietsen: ontwerper Andi Heimerdinger. Talloze succesvolle fietsmodellen kregen voor het eerst vorm op zijn tekentafel, ontwikkeld voor verschillende grote Duitse fietsbedrijven. Andi's "Bike Club Engineering" -kantoor bevindt zich aan het Comomeer in Italië, de perfecte plek om fietsen te testen en te ontwerpen. "Ik kom uit de MTB-sector, dat is mijn corebusiness", legt Andi uit. “In het verleden heb ik vooral high-end mountainbikes en racefietsen ontworpen. Deze aanpak moet in elke Brennabor-fiets herkenbaar zijn: ze moeten gewoon heel pittig en heel snel zijn. Dit is enorm belangrijk voor mij voor toekomstige ontwerpen. "

2021 brennabor t 46e 2 625x400

Brennabor presenteert drie categorieën met 17 modellen die de gebieden "Trekking", "Retro" en "Allroad SUV" bestrijken, allemaal uitgerust met een e-drive. De Allroad SUV-lijn wordt het vlaggenschip van de Brennabor-familie: een zeer moderne offroad-fiets, sportieve straatcomponenten, een zijstandaard en een opvallend design. Een fiets die niet alleen is gebouwd voor een comfortabele rit naar het werk, maar ook voor offroad-trails, en stevig genoeg om aan alle eisen te voldoen. Met Hartje als sterke partner aan haar zijde is het doel duidelijk: de naam Brennabor weer even bekend maken als het ooit was. Een spannende uitdaging en een geweldige missie. In Nedersaksen is het in beweging - de toekomst is nog maar net begonnen.

Modellen van Brennador:
E Trekking
E Retro
All road


Wilt u een proefrit maken, of wilt u meer informatie krijgen? Neemt u vooral contact met ons op via onderstaand formulier.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken
Motorpositie
NVT
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Lees verder
Schakelen
Lees verder
Special Deals
Nieuwe collectie