Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

E-steps

modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam

E-steps, je hebt ze waarschijnlijk al in het straatbeeld gezien en voor een hele hoop mensen is dit de oplossing om naar school of werk te gaan.
Het probleem met de meeste E-steps zijn dat er geen werkplaatsen zijn om naar toe te gaan om je E-step te laten maken. En dat er geen of nauwelijks onderdelen zijn. Dat is ook de voornaamste reden dat wij wat terughoudend waren om deze nieuwe vorm van e-mobility aan te bieden.

We worden bijna dagelijks gebeld voor E-step reparatie omdat ze niet terecht kunnen bij de webshop of fabrikant die ze aanbieden. Wij vinden dit niet kunnen en daarom hebben wij nu een assortiment van degelijke e-steps met adequate after-sales service en garantie die je als consument verdient.

Ben je van plan om een elektrische step te kopen?

Bedenk dan dat er een paar onderwerpen zijn waar je op moet letten. Ten eerste zijn e-steps op dit moment niet goedgekeurd voor de openbare weg. Je mag hier dus niet mee op de stoep, fietspad of autoweg mee rijden. Je mag de stepjes wel gebruiken op je eigen terrein.

Ten tweede is het het belangrijk om na te denken wanneer en voor welke afstanden je de elektrische step wilt gaan gebruiken. Elke elektrische step heeft een andere actieradius. De actieradius is de afstand die de step kan afleggen op de accu.

Onze E-Step modellen
(Klik op de oranje gekleurde hyperlinks voor verdere informatie over de modellen)
Bohlt eKick 9 Air
Bohlt eKick 9 Pro
Bohlt eKick 10 Air

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken
Merken
Bohlt
Motorpositie
Midden motor
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Lees verder
Voorraadstatus
Direct leverbaar
Schakelen
Lees verder
Special Deals
Nieuwe collectie