Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Klever

NEXT LEVEL MOBILITY

E-Bikes spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Één van de redenen dat E-Bike Masters één van de grootste Klever leveranciers in Europa is, is omdat bij de Klever de focus ligt op VERMOGEN, RIJPLEZIER & DUURZAAMHEID. Wilt u meer weten over de specificaties en details, lees dan hieronder meer.

Waarom Klever bij u past;

Krachtig, Robuust, Soepel en Fluisterstil
Ons in huis ontwikkelde biactron aandrijfsysteem met achternaafmotor is een fluister stille bron van krachtige motorvermogen.

High end 850 WH batterijen
De accu komt in vier verschillende maten; 360, 470, 570 en een 850* WH. Onze batterijen zijn geschikt voor iedere gewenste actieradius. Om nog verder te kunnen gaan, kunt een onze speciale accu tas aanschaffen. Zodoende heeft u altijd een extra accu op zak. Onze accu's zijn eenvoudig en binnen één minuut te verwisselen. * leverbaar in juli 2018

Soepele, Stille en Intuïtieve rijervaring
Onze geïntegreerde productontwikkeling van een frame met daarin het BIACTRON aandrijfsysteem resulteerde in soepele en geruisloze rijervaring voor de fietser.

Beresterke, 45 KM./U. 600W Motoren
Door het aftoppen van de 600 Watt motor (zonder begrenzing haalt de motor zelfs 80 km./u.) accelereert deze snel en vrijwel moeiteloos naar 45 km./u.

Accu laadt op tijdens het rijden
Als je stopt met trappen, remt, of van een heuvel af rijdt, zal het BIACTRON systeem de accu in meer of mindere mate opladen. Dit voordeel is alleen mogelijk bij kwalitatieve achterwiel motoren. (Het opladen als je je voeten stil houdt zit op alle 2018 modellen. Het opladen door te remmen is op een deel van de modellen beschikbaar).

Tot 3 jaar garantie
Op alle Klever producten zijn de volgende garantie bepalingen van toepassing:
- 5 jaar op het frame
- 3 jaar op elektronische onderdelen (motor, controller, sensoren, display set & kabels)
- 3 jaar op de accu voor geregistreerde kopers (ga hiervoor naar de Klever- mobility.com website en neem kennis van de voorwaarden), anders 2 jaar.
- 2 jaar op fietsonderdelen

Antidiefstal Systeem
Door het verwijderen van het display wordt het BIACTRON systeem uitgeschakeld en het alarmsysteem automatisch geactiveerd. Als iemand dan met je fiets wilt wegrijden, klinkt een alarmsignaal en wordt het achterwiel geblokkeerd. Daarnaast verdient het aanbeveling om een extra slot te gebruiken om je fiets aan iets vast te zetten als die voor langere tijd geparkeerd wordt.

Future Proof
We streven er naar om onze software en hardware upgrades ook geschikt te maken voor onze oude(re) Klever modellen, zodat je van de laatste technologie gebruik kan maken.

Nu u ons merk heeft leren kennen is het tijd voor de verschillende modellen die wij bieden;
Bekijk hieronder ons assortiment.

Modellen van Klever:
B-RANGE:
B25
B (2018)
B Comfort (2017)
B Power (2018)
B Speed (2018)

S-RANGE:
S25
S45 PREMIUM
S (2018)

Q-RANGE:
Q Comfort

X-RANGE:
X Raw
X Commuter
X Power
X Comfort
X Speed

Wilt u een proefrit maken, of wilt u meer informatie krijgen? Kom dan langs in een van onze winkels of neem hier contact op.

Kenmerken

Categorie
E-Bikes
Merk
Klever
Maat
Large (57/58/59/60/61 - 1.74m tot 2.02m)
Motorpositie
Achterwielmotor
Accu
Accu in Frame Uitneembaar