Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

TDR

TDR

Uniek aan een elektrische fiets van TDR Bikes is de toepassing van de kennis en ervaring van de wielersport. Zo wordt de basis van optimale fietsplezier gevormd door een goede frame geometrie en een soepel hogere trapritme.
Niet ieder frame met een aandrijving en wielen levert een goede loopfiets op. Bij de TDR fietsen zijn aandrijving en frame perfect geïntegreerd zonder concessies te doen aan de geometrie. Dit geeft u een fantastische fietsgevoel.

Bovendien is de aandrijving, de elektronica en het Harmony / NuVinci schakelsysteem van FLoX/FLoXX volledig op elkaar afgestemd.
Al decennia lang weten coaches en wielrenners dat 'klein rijden' prestatie bevorderend werkt. Het effect van het fietsen met een lichte versnelling is de vorming van minuscule bloedvaatjes in de spieren, waardoor de spieren beter doorbloed worden en er meer bloed naar de spieren kan worden overgedragen. Meer bloed betekent meer zuurstof en dus efficiënter en sneller fietsen.

Vaak beginnen sporters die zwaar geblesseerd zijn, hun revalidatie door met een lichte versnelling op een fietstrainer te gaan fietsen. Vanaf het moment dat de sporters met lichte, soepele tred op een hometrainer fietsen gaan, gaat hun herstel aanzienlijk sneller. Oorzaak: de bloedsomloop wordt gestimuleerd, het herstel begint. Als u regelmatig en licht fietst zal dit effect ook bij u optreden. Het regelmatig fietsen met een hoge trapritme heeft mede tot gevolg dat u overmatig vocht in de benen afvoert. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en verbeterd. Dit proces is onafhankelijk van leeftijd en lichamelijke conditie.

De TDR fietsen maken licht trappen -wielrenners noemen dit 'draaien'- eenvoudig en aantrekkelijk. Via draaigrepen links en rechts aan het stuur bedient u ondersteuning en versnelling. U houdt uw handen aan het stuur en de volledige controle. Een fijne bijkomstigheid is dat u daarmee ook het aandrijfsysteem van de TDR optimaal gebruikt en uw actieradius vergroot.

Modellen van TDR:
TDR Flox
TDR FloxX

Kenmerken

Merken
TDR Bikes
Type e-bike
E-Bikes
Motorpositie
Midden motor
Type frame
Dames
Soort frame
Lage instap
Type aandrijving
Ketting