Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

BH Bikes

Beistegui Hermanos

BH Bikes..
..zijn hele behoren tot de meest sportieve fietsen in ons assortiment. Met deze fietsen kan je met alle snelheid door de stad racen, maar ook met veel plezier off-road door de bossen scheuren. Met E-Bike ondersteuning is het nog nooit zo makkelijk geweest om de heuvels aan te pakken.
BH Bikes..
..is gevestigd in Vitoria-Gasteiz, hoofdstad van het Baskenland, Spanje. In de jaren 1960 vervaardigde de belangrijkste BH-fabriek in Vitoria niet alleen frames maar alles van zadel tot spaken en stuur. Vandaag heeft BH twee fabricage- en montagevoorzieningen in Vitoria en een andere in Águeda, Portugal. De faciliteiten omvatten CNC laser machinebouw, die ook fitnessapparatuur en onderdelen produceert voor BMW en Mercedes Benz. In het begin van de jaren negentig kocht BH Peugeot en startte Cycleurope. Cycleurope is eigenaar van Bianchi, Peugeot en Gitane. In 1996 verkocht BH Cycleurope om zich te concentreren op de thuismarkten van Spanje en in Portugal. In 2001 richtte het zich opnieuw op de pan-Europese markt. BH produceert 200.000 fietsen per jaar, waarvan 50% naar andere Europese landen dan Spanje worden uitgevoerd.

BH sponsorde ook het Direct Énergie Pro Cycling Team in het seizoen 2016. BH Bikes is vanaf 2017 ook op de markt gekomen met een app voor Android of IOS.

Dit met als functie de rit nog persoonlijker te maken d.m.v. jou eigen rij-statistieken en meer!

op bestelling leverbaar

ATOM-X

Modellen van BH:
Evo JET PRO

BH EVO ECO
BH EVO CITY WAVE

Kenmerken

Merken
BH Bikes
Type e-bike
E-Bikes
Motorpositie
Midden motor
Type frame
Unisex
Soort frame
Lage instap
Type aandrijving
Ketting