Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Walleräng

kwaliteit uit het hoge noorden

Onze missie is om uw dagelijkse reizen makkelijker te maken door slimmere oplossingen. We willen dat mensen de vrijheid hebben om te reizen.Herdefiniëren van de "elke-dag-fiets"
Omdat e-bikes een grote rol spelen in dagelijkse persoonlijke transport, is ons doel om de transitie nog makkelijker en slimmer te maken. Door het combineren van een elektrisch systeem met een modulaire lading systeem kunt u nu niet alleen gemakkelijk, maar ook de dingen die u nodig heeft, vervoeren. Elke dag.

Gebouwd en ontworpen in het hoge noorden
Toen we besloten hebben dat de huidige situatie voor het dagelijks vervoer moet veranderen, realiseerden we ons snel dat we het niet alleen kunnen doen. Zo hebben we een team van deskundigen verzameld om mee te werken aan het bouwen van de volgende generatie e-bikes. We hebben ook besloten om het een strikt nordisch project te maken, want als het duurzaam genoeg kan zijn voor het nordic klimaat, zal het overal bruikbaar zijn.

Ambachtelijk vervaardigd in Högsbo, Göteborg, Zweden
Het klinkt misschien wel achteruit, maar we hebben vroeger besloten onze fietsen met de hand te bouwen in onze eigen faciliteiten in Göteborg. Zo behandelen wij de fietsen van de fietsen zo grondig als alles in het proces - zonder compromis. Zeg bijvoorbeeld dat je voor je dagelijkse boodschappen moet gaan winkelen op weg naar huis, het zou niet leuk zijn om een ??tas te dragen die al je boodschappen draagt ??en perfect past op je achterste drager. Op een andere noot, waar moet je je waardevolle spullen plaatsen? Is de voorkant niet de beste plek, waar je ze altijd kunt zien? We denken dus en daarom hebben we ontworpen om riemen op de voorste drager mogelijk te maken, zodat het de meeste laptop- en handtassen kan hanteren om zo veilig te zijn als u wilt dat ze zijn. Dus het gaat niet echt om de voor- en achterdragers, het gaat allemaal om wat je ze kunt gebruiken zonder je fiets te verlaten.

Aangedreven door Shimano Steps
We zijn op zoek gegaan naar een systeem dat het juiste niveau van geïntegreerd ontwerp, naadloze bediening en moeiteloos prestatie brengt. Eindelijk vonden we het bij Shimano. En Shimano weet fietsen. Wie beter om onze e-fiets te bedienen? Shimano Steps is een systeem dat is gebouwd rond een frame-mounted drive unit. Door de aandrijfeenheid te integreren rond het onderbeugelgebied, is het gewicht laag geplaatst voor makkelijker gebruik. De essentiële elektronica is in de aandrijving geïntegreerd, waardoor een betrouwbaar en weerbestendig systeem wordt gemaakt. Het systeem is lichtgewicht, heeft een grote capaciteit lithium-ion batterij en een intelligent power management systeem. Het brengt u verder dan ooit tevoren. Het is dit soort denken dat Shimano Steps de voor de hand liggende keuze heeft gemaakt.

Modulair denken
We willen graag even even wachten en ons Modular Travel System uitleggen. Het lijkt misschien niet een grote deal, maar kijk er maar naar. Maar je moet er rekening mee houden dat bijna alle geprefabriceerde fietsen uitgerust zijn met bepaalde vooraf bepaalde transportcomponenten, of helemaal niet. We wilden een systeem creëren dat makkelijk te monteren is, en biedt ook een lange lijst aan transportbehoeften aan.

Van engineering naar de eindgebruiker
De volgende stap was om alle technische specificaties op zijn plaats te krijgen door een ingenieur, wat resulteert in een blauwdruk die alle metingen, buisafmetingen en onderdelen van de millimeter vooraf bepaalt voor de perfecte balans tussen geometrie en functie. Op dit moment zijn we op het punt waar de echte lol begint, het bouwen van een werkend smartbike prototype. Elk deel van het frame wordt geproduceerd en getest om de geoptimaliseerde duurzaamheid en geometrie te bereiken. Later worden alle onderdelen samen gelast voor een volledig functioneel prototype met alle componenten inclusief het e-systeem. We kunnen niet echt zeggen of het een succes is of niet, dat is helemaal voor u, zelfs als we dat denken, maar we kunnen je beloven dat het niet zal zijn als wat je al eerder hebt geprobeerd.

HET MODULESYSTEEM
Al onze fietsen zijn uitgerust met de WMS platforms. Het is een unieke oplossing voor voor- en achteruitrusting. En het gebruiksgemak is opvallend! In de loop van de week zijn er veel verschillende dingen die je bij je dagelijkse pendel moet meenemen. Het WMS-concept maakt het mogelijk en makkelijk om je manden en accessoires in een seconde te ruilen. Simpel als dat.

Modellen van Walleräng:
M.01

Kenmerken

Merken
Multi-Cycle
SummerDeal
Special deals
Type e-bike
E-Bikes
Type frame
Unisex
Motorpositie
Midden motor
Soort frame
Hoge stang
Type aandrijving
Ketting