Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Zakelijk advies

Maatschappelijk verantwoord onderweg!
Bij E Bike Masters krijgt u eerlijk en onafhankelijk advies. Ook als u dat niet wilt horen.
Het leven is te mooi om op een verkeerde fiets, bakfiets of scooter te rijden. Wij verkopen geen rommelproduct dat met veel marketinggeweld steeds naast uw Facebooktijdslijn opduikt of als Google u iets vraagt op te zoeken.

U bent waarschijnlijk net als wij van mening dat uw investering in uw mobiliteit onderzoek vergt, u wilt spreken met een specialist. Wij zijn graag uw aanspreekpunt!

Fietsplan en de Werkkostenregeling, hoe zit dat?
U hebt er vast wel eens van gehoord of misschien heeft u er reeds gebruik van gemaakt; het fietsplan. Al sinds 1995 kunt u via uw werk voordelig een fiets bestellen door deze met uw brutoloon te betalen. Werkgevers die al gebruikmaakten van deze regeling kunnen dat met de komst van de werkkostenregeling gewoon doorzetten. Het fietsplan blijft namelijk op soortgelijke manier mogelijk.

Voor een werknemer zal er weinig veranderen, u kunt gewoon nog steeds op dezelfde manier een fiets via het werk bestellen als voorheen, maar nu via de werkkostenregeling. Voor de werkgever echter worden de zaken wat makkelijker gemaakt. Waar er eerst nog een bewijs moest worden geleverd dat de werknemer de fiets echt voor het woon-werkverkeer gebruikte en dit ook nog voor minimaal 50% van de tijd deed, vervalt deze verplichting onder de werkkostenregeling. Het enige waar een werkgever voor moet zorgen is dat deze binnen de forfaitaire ruimte van de WKR blijft.

Forfaitaire ruimte: 1.2% van de totale fiscale loonsom van een organisatie dat belastingvrij mag worden vergoed of verstrekt aan uw personeel. Vanaf 1 januari 2015 1.2%

Dus wilt u een fiets van de zaak bestellen? Informeer dan gerust bij uw werkgever.

Wij als E-Bike Masters zorgen er altijd voor dat uw mensen makkelijk en snel weg kunnen gaan.

Zorgen voor en houden van!
In alle filialen wordt aan uw e-bike service en onderhoud verleend. Dat doen we zelfstandig en op afspraak. Alle reparaties worden volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd en met de juiste gereedschappen. Waar nodig houden we ruggespraak met de fabrikant.

Daarnaast proberen we altijd samen met u een zo comfortabel oplossing te verzorgen.

Denk aan:
  • Haal-en brengservice.
  • Reparaties op locatie, thuis of op het werk.
  • Pech onderweg services
  • Onderhoudscontracten
  • Service-abonnementen*
  • Ombouw en revisie werkzaamheden
  • Drive in Quick services, voor kleine ongemakken en bandenspanning
  • Onderhoud reminders
  • E- bike winterstalling
  • Accuconditie onderzoek

We gebruiken originele onderdelen volgens fabrieksspecificaties en hanteren vaste reparatieprijzen. U komt dus nooit voor verassingen te staan. Mochten we ontdekken dat een we onze offerte moeten overschrijden, dan nemen we eerst contact met u op voor overleg.

Dat is precies wat de Rabobank bij Blaak nodig had. Als zakenman heb je vaak een strak agenda, en moet je snel naar een afspraak toe. Je kan natuurlijk het openbaar vervoer gebruiken, of je kan met de auto gaan, maar dat is zeker niet makkelijker dan op een E bike. Je komt als fietser in de stad veel makkelijker rond dan met de auto, maar ook beter dan het openbaar vervoer. De E bike is met een druk op de knop aan, en laat ook simpel zien hoeveel batterij er over is. Dat is makkelijk!De Rabobank heeft een speciaal onderhoud contract ondertekend. Dat betekend dat wij voor de fietsen zorgen als er iets stuk is. Dan hoeven ze geen zorgen te maken over fietsen repareren.

Bent u ook geïnteresseerd in Company E bikes? Neem dan hier contact op.