Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Lease

Operational leasing via e-Bike Masters

Een paar voordelen van leasing:

Dankzij de vaste maandelijkse betaling gemakkelijk te budgetteren, geen onverwachte reparatiekosten en je houdt je geld in je onderneming beschikbaar voor andere plannen.

De General Manager van de leaseafdeling van E-Bike Masters aan het woord:

"Mijn naam is René van der Horst. Na mijn studie aan het IVA (Instituut Voor de Autohandel) in Driebergen in 1980 ben ik de leasing ingerold. In mijn beginperiode moest ik klanten wel eens uitleggen wat leasen nu eigenlijk behelst. Maar al snel was dit een begrip. Na ruim 10 jaar bij een leasemaatschappij te hebben gewerkt, vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. Ik heb in 1990 het bedrijf VDH Lease-Advies opgericht waarmee ik bedrijven maatwerkoplossingen aanbied voor wagenparkbeheer. Totdat Ewald Klijn (directeur van E-Bike Masters) bij mij terecht kwam met het verzoek om de leaseactiviteiten van E-Bike Masters verder uit te bouwen. Deze handschoen heb ik met plezier opgepakt omdat ik geloof in het concept van E-mobility. Wij werken er hard aan om de leasebike net zo’n begrip te laten worden als de leaseauto!

Mijn persoonlijke drive vind ik in het plezier om te adviseren en te ontzorgen.

Doen waar je goed in bent, volg je hart! Dat is de slogan van E-Bike Masters en is mij op het lijf geschreven. Door het leasen van E-bikes bouw je een langdurige relatie op met je klant mits je jouw werk goed doet. Ik hoop dat u ons test!”

Stuur een e-mail aan René voor meer informatie, leasing@ebikemasters.nl

Rene

Bent u ook geïnteresseerd in Company E bikes? Neem dan hier contact op.