Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Experience Day 2018

Experience day poster

E Bike Masters Experience Day
Op 7 juli bestaat E Bike Masters precies vier jaar en dat gaan we vieren. Die dag organiseren wij de E Bike Masters Experience Day. Een happening voor het gehele gezin.
Fabrikanten tonen hun nieuwste modellen e-bikes, speed pedelecs, cargo- en deliverbikes.
Aan de kids hebben wij natuurlijk ook gedacht. Er komt een springkussen en een zweefmolen.


We Care Pakket

E-Mobility, we care. Dat is geen loze kreet, maar vormt feitelijk de basis van onze dienstverlening. E Bike Masters geeft u tien zekerheden waarmee wij u drie jaar lang de totale zorg voor uw fiets uit handen nemen. Dat doen wij met het ‘We Care Pakket'.

We Care Pakket
de 10 zekerheden

1. Jaarlijks onderhoud
2. Pechhulp
3. Uitbreiding fabrieksgarantie
4. Vaste inruilwaarde
5. Full service financiële diensten
6. Mobiliteitsgarantie
7. Winterstalling voor uw accu
8. Winterstalling voor uw e-bike
9. Kleine services
10. 100% tevredenheidsgarantie

Kom langs en laat u verrassen

Hnf cd1 tilt
HNF Cargo
De HNF Cargo is zijn tijd vooruit. Hij combineert de laadvermogen opties van een klein voertuig met de manoeuvreerbaarheid en flexibiliteit van een fiets. De kwaliteit van vakmanschap is op het hoogste niveau en zoals gebruikelijk zijn alleen componenten van hoge kwaliteit geïnstalleerd. De krachtige Bosch-aandrijving is volledig geïntegreerd in de uitgebreide aluminium frameconstructie.

Ud1
HNF UD1 De UD1 combineert de prestaties van een scooter met het gemak van een stadsfiets. De krachtige Bosch-aandrijving is volledig geïntegreerd in de hydroforming-framestructuur. Met de Wingee fender bagagedrager, de Nuvinci schakeling, de Gates Carbon Drive en RockShox verende voorvork vormt het een perfecte combinatie.

Stacks image ff88b88 1200x700

HNF MD1 De behendige en krachtige MD1 beweegt dynamisch door de stad en trekt de aandacht. De aandrijving van Bosch is volledig geïntegreerd in de hydroformingstructuur van het frame. De MD1 is zeer geschikt voor dagelijks gebruik met de Wingee spatbordbeschermerdragercombinatie. Perfect op elkaar afgestemde componenten zoals de Nuvinci circuit, Gates Carbon Drive en de Rockshox voorvork. E-biken kan zo stijlvol zijn!

Klever X Speed De Klever X Speed is de speed pedelec van het jaar! Met deze e-bike rijd je daadwerkelijk 45 kilometer per uur. Een kwalitatief hoogstandje, maar natuurlijk wil het oog ook wat. Met de diamanten vorm krijgt u alle aandacht op de weg. Een uniek frame verkrijgbaar in meerdere kleuren.Klever Speed Record Bike Klever heeft een nieuwe e-bike als het gaat om snelheid en racing. Deze fiets kan snelheden tot 80 kilometer per uur bereiken met de BIACTRON motor. Door professionals getest en als uitstekend ervaren. Aanwezig op de Experience Day.

Jivr fiets 4
JIVR vouwfiets JIVR klap je op in enkele seconden en neem je makkelijk met je mee. JIVR bevat een 250W elektrische motor met een radius van 50 km, die je drie niveaus van trapondersteuning biedt. Ook heeft hij een ingebouwde kettingloze aandrijflijn, die zowel jezelf als het mechanisme schoon houdt.

Votani xm white nexus1
Votani Votani introduceert haar nieuwe 2018- 2019 lijn, de Votani GB7 en de Votani GB8. Beide gemaakt voor de toekomst. Met onderdelen van Bosch kunt u bijna niks anders dan kwaliteit verwachten. Bent u nou ook benieuwd wat dit familie bedrijf in store heeft voor uw familie? Kom dan langs op de experience day!

Ub youmo one front 2016
YouMo Super relaxed fietsen. Met vijf verschillende ondersteuningsmodi, 600% van uw eigen pedaalkracht. Met de YouMo One C kan 150 kg worden vervoerd (inclusief rijder). De fiets is opgeladen in 3,5 uur!

Wallerang m 01 niklas
Wallerang De Walleräng e-bike M01 is een unisex 27,5-inch smartbike gemaakt met de hoogste mate van integratie tussen een helder Scandinavisch ontwerp en functionaliteit. Door te worden aangedreven door het uiterst betrouwbare Shimano STEPS E6000 e-bike-systeem dat volledig is gesynchroniseerd met de Alfine8 Di2-aandrijving, maakt de M01 intuïtieve en volledig automatische elektronische schakelingen mogelijk. Maten: gemiddeld en groot.

Huyser 0131
Huyser Optimaal comfort met een rechtop zitpositie, de stuurpen en de zadelpen kunnen worden aangepast, ook heeft het ergonomische handvatten en een gel zadel voor optimaal comfort.

Met elke Huyser fiets rijd je zonder te zweten naar je werk, maak je een leuke fietstocht of doe je de dagelijkse boodschappen. Met de ondersteuning aan heb je nooit wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Een fiets van hoog niveau voor een betaalbare prijs.

Tdr fiets 011 1024x704

TDR
De modellen FLOX en FLOXX zijn innoverende fietsen waar de motor, overbrenging, accu, display, elektronica, transmissie en het frame als een eenheid zijn ontwikkeld. De fietsen zijn hierdoor stabiel en u houdt optimale controle over de fiets. Beide types zijn op7 juli aanwezig.

Veloplu
Wij leveren paraplu’s van niet-flexibel materiaal die te monteren zijn op alle e-bikes. Met deze verharde overkapping kom je droog op je bestemming aan en valt er belastingsvoordeel te creëren. Vooral dat laatste is wat bedrijven aantrekkelijk vinden. Op de Experience Day zal hier uitgebreid over gesproken worden.

Deliverebike
Deliver bike
E-Bike Masters probeert meerdere e-mobility behoeftes in te vullen door het bieden van een ruim en gevarieerd aanbod e-bikes. Met klanten als Subway zijn wij niet onbekend in de bezorg sector en bieden wij ook voor deze vraag verschillende oplossingen.

Image
Nihola
Deense perfectie. Deze unieke handgemaakte bakfietsen zijn het resultaat van typisch Scandinavisch design: veilig, simpel, duurzaam &
kwalitatief.

Hier een sfeerimpressie van deze zonovergoten dag!!!

Dsc 7870
Dsc 7879
Dsc 7895
Dsc 7899
Dsc 7903
Dsc 7922
Dsc 7923
Dsc 7927
Dsc 7955
Dsc 7960
Dsc 7962
Dsc 7969
Dsc 7977
Dsc 7918