Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Nieuws

31 mei 2018

Test Carrousel

Keuzestress? Welnee! Bij E Bike Masters kunt U uitgebreid proefrijden via onze test carrousel.

U wilt een e-bike kopen maar u weet niet welke? Bij E Bike Masters helpen we u graag met uw keuze. U kunt proefrijden op al onze modellen. Een uurtje, maar ook een hele dag. Zo kunt u een fiets eens uitproberen op de route van huis naar werk en terug. Of eens een hele dag toeren op een e –bike.

Onze testcaroussel: proefrijden op een aantal fietsen om ze te kunnen vergelijken. Zo kunt u kennis maken met de diverse e-bikes van diverse fabrikanten.

U ervaart wat de invloed is van de positie van de motor (voor, midden of achter), hoe de fiets stuurt en rijdt. U ervaart de zitpositie, de acceleratie, de maat, de snelheid. Een voorbeeld? Uw gedachten gaan uit naar een snelle e-bike die 45 kilometer per uur haalt. Pas tijdens de proefrit realiseert u zich dat pelotonnetjes met middelbare scholieren u beletten met hoge snelheid te rijden.

Kom snel naar de dichtstbijzijnde vestiging en bespreek met onze E Bike Masters op welke fietsen u wilt rijden. Geheel vrijblijvend maken we dan een selectie en op die e-bikes gaat u dan een dag fietsen. De volgende dag ruilt u de fiets om voor een ander model.

Na een paar dagen bent u goed op de hoogte en bent u beter in staat uw keuze te maken.

We hebben altijd een goede e-bike die bij u past, We weten de weg in de hele markt en kennen alle aanbieders. In oktober hebben we veel prettige deals.

Maak snel die afspraak en laat u geheel vrijblijvend informeren.