Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Damius Evasion

De volwassen Franse driewieler

Omschrijving
EVASION is de perfecte elektrisch ondersteunde driewieler. Dankzij de instelbare geometrie kan iedereen zijn of haar plek vinden, terwijl het grootste comfort wordt gegarandeerd. Het zadel kan een gewicht dragen tot 150 kg (120 kg voor de "Easy Transport" -versie) en het frame is gegarandeerd voor het leven, bewijs van de stevigheid en van het geniale ontwerp. De geometrie, de positionering van de gebruiker en een verlaagd zwaartepunt zorgen voor een uitstekende stabiliteit in combinatie met een uitstekende manoeuvreerbaarheid. En zo kenmerkt het een uitstekende opschorting aan de voorzijde en een zittingsschorting die de rug tegen schokken beschermen.

De motor is erg stil, de versnelling is soepel en krachtig wanneer nodig. Met het grote, gebruiksvriendelijke LCD-scherm kunt u het gewenste vermogensniveau selecteren en de verschillende parameters in één oogopslag beheren.

De EVASION komt met vele opties en accessoires zodat je je Tricycle naar je eigen persoonlijke voorkeuren kunt samenstellen. Daarnaast is de EVASION verkrijgbaar in een reeks van verschillende kleuren.

Bekijk hieronder het filmpje over de EVASION door de ontwerper ervan: Damien Gran. Let op! Video is in het Frans.


Zou je graag op deze e-bike een proefrit willen maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
Balance 3 wieler E-Bikes, Merken
Motorpositie
Voorwiel motor