Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

E Bike Deelprojecten

E Bike deelprojecten:
ONLINE REGISTRATIE-, RESERVERINGS-, REGIE- EN RAPPORTAGESYSTEEM
E Bike Masters levert full-service (deel) e-bike projecten aan bedrijven en bedrijventerreinen. Hiermee stimuleren wij duurzame mobiliteit van en naar kantoor en creëren we een bewustwording dat de (high speed) e-bike een goed alternatief is voor de auto en een goede aanvulling op het OV. We zijn een uitvoeringsorganisatie die de hele operatie voor u kan uitvoeren: van de levering van (huur) e-bikes/ scooters tot pech onderweg hulp en effectmeting & management rapportage.

Onderdeel hiervan is het volledig geautomatiseerde registratie-, reserverings-, regie- en rapportagesysteem (GoingEasy R4). Dit online systeem maakt het reserveren van de e-bike toegankelijk en de resultaten van het gebruik goed analyseerbaar.
GoingEasy R4 is volledig naar de wensen van de opdrachtgever in te richten en bestaat uit de volgende vier onderdelen.

REGISTRATIE
Door gebruik te maken van GoingEasy worden de gegevens genoteerd van de deelnemers die een e-bike reserveren. Door middel van een link heeft het sleuteluitgiftepunt inzicht in het aantal verlopen, lopende en toekomstige reserveringen binnen de organisatie. Ook verklaren deelnemers zich akkoord met de voorwaarden voor deelname en in geval van E-scooters zijn de verplichte zaken zoals de rijbewijsgegevens vastgelegd. Op deze wijze is de aansprakelijkheidsverdeling van werknemers/werkgevers goed geregeld.

RESERVERING
GoingEasy maakt het mogelijk om in vier eenvoudige stappen een e-bike te reserveren:
1. Invullen naam, woonplaats, e-mailadres
2. Selectie fietsperiode (dit kan op uurbasis)
3. Keuze uit beschikbare voertuigen
4. Bevestigen algemene voorwaarden
Zodra de reservering is gemaakt, ontvangt de deelnemer een bevestigingsmail van de reservering en additionele nuttige informatie (handleiding, pech onderweg service, etc.). De reserveringsmodule neemt veel werk uit handen bij degene die gaat over de reserveringen. Daarnaast voorkomt het systeem dubbele boekingen, zodat de deelnemer altijd zeker weet dat er een e-bike klaarstaat.

REGISSEREN
De deelnemer kan kosteloos gebruik maken van de supportdesk voor en tijdens zijn rit. Vragen vooraf worden per email of telefoon beantwoord. Mocht de deelnemer met pech onderweg kampen, dan regelt de supportdesk alternatief vervoer. Schademeldingen worden door de supportdesk gecoördineerd. Servicebeurten worden zodanig ingepland dat de deelnemers hier geen hinder van ondervinden. Kortom, onze supportdesk regisseert een prettig gebruik van de e-bikes gedurende het hele project en voorkomt dat uw facilitaire organisatie extra werk heeft.

RAPPORTAGE
Alle ritten worden in het systeem opgeslagen en op deze manier kan de bezettingsgraad van de e-bikes eenvoudig gemeten worden. Tevens is er een gebruikersenquête gekoppeld aan het systeem. Op deze manier kunnen de gebruikerservaringen effectief gerapporteerd en een effectmeting gerealiseerd worden. Deze managementrapportages geven inzicht in het succes van het programma en bijsturing is tijdig mogelijk. Een bedrijf hoeft deze tijdrovende activiteiten niet zelf uit te voeren.
Door middel van het GoingEasy systeem kan E Bike Masters de benodigde professioneel support leveren aan zowel de opdrachtgever en de deelnemers voor een optimale e-bike ervaring. Zo zorgen wij voor volledige ontzorging gedurende de e-bike stimuleringscampagne of duurzame mobiliteitspool!

Meer informatie? Stuur een mail naar zakelijk@ebikemasters.nl en wij helpen u graag verder.

Over E Bike Masters;
E Bike Masters informeert, beweegt en stimuleert organisaties mobiliteit te verduurzamen. Als uitvoeringsorganisatie leveren we programma’s en producten, gericht op het stimuleren en het gebruik van (E-)bikes en E-scooters als alternatieve en aanvullende vorm van vervoer.
E Bike Masters levert full service mobiliteitspools aan bedrijven en bedrijventerreinen. Samen met partners leveren wij een full service programma, waarmee we werkgevers ontzorgen in de transitie en gedragsverandering.

Voor meer informatie: E Bike Masters B.V. Halfrond 88 3071 PP Rotterdam
Tel: 010-8469718 Mail : zakelijk@ebikemasters.nl Website : www.ebikemasters.nl