Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Over ons

Welkom bij E Bike Masters Rotterdam

Bij E Bike Masters Rotterdam zijn we gepassioneerd door elektrische fietsen en willen we jou helpen om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Onze winkel biedt een breed scala aan E-Bikes van diverse merken, E Cargobikes voor het vervoer van kinderen of pakketten, en E-driewielers speciaal ontworpen voor mensen met een evenwichtsstoornis.

We bieden E-Bikes, E-Cargobikes en E-driewielers van verschillende merken en modellen, we opereren als onafhankelijke partner voor u zodat u zeker bent van de E-Bike service die u verwacht in u directe omgeving.

Wij gaan voor u op zoek naar de beste deal, met als uitgangspunt een win-win situatie, We Care!

Door ons uitgebreide netwerk in Nederland en daarbuiten hebben wij de mogelijkheid tot het leveren van perfecte E-Bike, E-Cargo of E-driewieler ongeacht het merk voor jou.

E-Bikes voor iedereen Of je nu op zoek bent naar een sportieve E-Bike voor woon-werkverkeer, een comfortabele cruiser voor ontspannen ritten, of een robuuste mountainbike voor avontuurlijke tochten, bij E Bike Masters Rotterdam denken we graag met u mee in u beslissing.

E Cargobikes voor gezinnen, hobby, werk en/of bezorgdiensten Gezinnen die op zoek zijn naar een handige manier om kinderen te vervoeren of pakketten te bezorgen, zullen onze E Cargobikes geweldig vinden. Deze elektrische bakfietsen bieden voldoende ruimte en stabiliteit om veilig en comfortabel je kinderen of lading te transporteren. Ze zijn ideaal voor dagelijkse boodschappen, schoolritten of zelfs professionele bezorgdiensten.

E-driewielers voor extra stabiliteit
Voor mensen met een evenwichtsstoornis bieden we E-driewielers die extra stabiliteit en zekerheid bieden. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen om het fietsen voor iedereen toegankelijk te maken. Onze deskundige medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste E-driewieler om jouw mobiliteit te vergroten en je zelfverzekerd de weg op te laten gaan.

Service en advies op maat

Bij E Bike Masters Rotterdam staan we altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en uitstekende service. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste E-Bike, E Cargobike of E-driewieler die perfect bij jouw behoeften past.

Daarnaast bieden met de We Care Repair Club een opmaat onderhouds- en reparatie abonnement om ervoor te zorgen dat je fiets in topconditie blijft. We Care.

Bezoek onze winkel in Rotterdam voor een advies op maat en ontdek samen de wereld van E=Mobility. We verwelkomen je graag en helpen je om de perfecte E-Bike of E-driewieler te vinden. Bij E Bike Masters Rotterdam draait alles om het verbeteren van jouw fietservaring en mobiliteit.

Onze winkel biedt een breed scala aan diensten en producten om aan al jouw behoeften op het gebied van elektrische fietsen te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van de services en producten die we aanbieden:

E-Drive ombouwservice - Maak je huidige fiets elektrisch

Heb je al een geliefde fiets die je elektrisch wilt maken? Met onze E-Drive ombouwservice bieden de perfecte oplossing. Transformeer je bestaande fiets in een handomdraai in een krachtige elektrische fiets. Wij bieden diverse oplossingen, zodat je jouw fiets kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Fiets Accu Revisie

Als je huidige fietsaccu niet meer de prestaties levert die je gewend bent, kunnen wij helpen met onze fietsaccu revisiedienst. Door je fietsaccu te reviseren, verlengen we de levensduur en verbeteren we de capaciteit, waardoor je weer langer kunt genieten van je elektrische fiets zonder de kosten van een volledig nieuwe accu.

Fiets Accu Verkoop - Alle Merken

We bieden een uitgebreid assortiment fietsaccu's van alle bekende merken. Of je nu een vervanging nodig hebt of een reserveaccu wilt, bij E Bike Masters Rotterdam vind je de juiste accu die past bij jouw elektrische fietsmodel.

GPS Systemen - Vind je fiets bij diefstal

Je waardevolle fiets beschermen is van groot belang. Daarom bieden we Tracefy GPS-systemen, waarmee je jouw fiets kunt traceren in geval van diefstal. Met deze geavanceerde trackingtechnologie ben je altijd in staat om de locatie van je fiets te achterhalen en snel actie te ondernemen.

Servicepartner voor E-Bike Motor Systemen

E Bike Masters Rotterdam is trots om erkend servicepartner te zijn voor toonaangevende motorfabrikanten, waaronder Bosch, Brose, Bafang en FAZUA/Porsche. Onze technici zijn goed getraind en deskundig in het onderhouden en repareren van deze geavanceerde motor systemen. We zorgen ervoor dat jouw elektrische fiets altijd soepel en betrouwbaar presteert.

We heten je van harte welkom in onze winkel in Rotterdam, waar ons vriendelijke en deskundige team klaar staat om je te adviseren en te assisteren bij al je behoeften op het gebied van elektrische fietsen.

Bij E Bike Masters Rotterdam gaan we tot het uiterste om jou de best mogelijke fietservaring te bieden, of je nu een nieuwe elektrische fiets wilt kopen, je huidige fiets wilt upgraden, of op zoek bent naar service en accessoires.

Bij E Bike Masters Rotterdam begrijpen we dat de aanschaf van een elektrische fiets een investering kan zijn. Daarom bieden we een scala aan financiële diensten om jouw e-bike ervaring nog toegankelijker en zorgelozer te maken. Hier zijn enkele van de financiële diensten waar je bij ons op kunt rekenen:

E-Bike Verzekering

Bescherm je nieuwe elektrische fiets met onze E-Bike verzekering. Onze verzekeringsopties bieden dekking tegen diefstal, schade en ongevallen, zodat je met gemoedsrust kunt genieten van je e-bike. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste verzekeringspolis die past bij jouw behoeften.

E-Bike Leasing

Wil je graag een elektrische fiets zonder de directe aanschafkosten? Onze E-Bike leasingmogelijkheden maken het eenvoudig. Je kunt een e-bike leasen voor een vast maandelijks bedrag, inclusief service en onderhoud. Dit biedt een financieel voordelige manier om te profiteren van de voordelen van een elektrische fiets zonder grote investeringen up front.

Persoonlijk Financieel Advies

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te voorzien van persoonlijk financieel advies, zodat je de beste beslissing kunt nemen op basis van jouw financiële situatie en behoeften. We bespreken graag alle opties en helpen je bij het vinden van de meest geschikte financiële regeling voor jouw e-bike.

Bij E Bike Masters Rotterdam willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot hoogwaardige E-Mobility, ongeacht hun financiële situatie. Onze financiële diensten zijn ontworpen om jou te helpen de e-bike van jouw dromen te verwerven, met gemoedsrust en gemak. Bezoek onze winkel in Rotterdam en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe elektrische fiets.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden