Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Over ons

20170311 104448 2

E Bike Masters zijn specialisten in elektrische mobiliteit: e–bikes, snelle e-bikes, elektrische bakfietsen om kinderen naar school te brengen of transportfietsen voor het bezorgen van goederen in een drukke stad.

Maar wij gaan verder! Als E Bike Masters adviseren wij ook op het gebied van speciale fietsen, al dan niet elektrisch. Zo hebben wij oplossingen voor mensen met evenwichtsproblematiek of voor jonge gehandicapte kinderen. Wij zijn door onze passie voor het vervoer met fietsen pas tevreden als we de oplossing hebben gevonden.

De oprichter van E Bike Masters, Ewald Klijn, is al jaren actief in de fietsenbranche en heeft veel ervaring met het verkopen en repareren van fietsen. In 2014 begon hij zich te realiseren dat de vraag naar elektrische fietsen steeds groter werd en dat er nog niet genoeg aanbod was in Rotterdam.

Ewald besloot om zijn kennis en ervaring in te zetten en een gespecialiseerde winkel te openen waar klanten terecht kunnen voor advies en service op het gebied van elektrische fietsen.

De directeur van E Bike Masters aan het woord:

"Mijn naam is Ewald Klijn. Na mijn studie aan het IVA (Instituut Voor de Autohandel) in Driebergen werkte ik 17 jaar in de autobranche. Bij de introductie van de eerste elektrische fietsen, was ik direct enthousiast. In 1999 heb ik besloten te gaan werken met mijn passie voor mobiliteit en met name de mobiliteit met de fiets.
Ik begon met het maken en verzorgen van reclame- oplossingen met de fiets, als Meneer van Hamelen (De man met de fluit). Met deze reclamefiets hebben wij ons in de afgelopen jaren ook ingezet voor diverse maatschappelijke organisaties.

Geen middle of the road. Geen dertien in een dozijn. U mag gezien worden op onze fietsen en zult genieten van de moderne techniek van de nieuwe generatie e-bikes. We hebben enkele Nederlandse primeurs in ons assortiment.
Als salesmanager ben ik in 2010 voor een kleine bakfiets fabrikant gaan werken. Ik ben in 2012 gaan werken voor Juizz, the Good Movement in Den Haag. Daar heb ik de winkel met veel passie geleid. Nu geloof ik dat een bedrijf meer is dan een strakke formule, een duur interieur en hiërarchische structuren. Het gaat om de passie die iemand heeft voor de e-bikes en voor de clientèle.

Doen waar je goed in bent, volg je hart! Daarom heb ik in 2014 besloten om een eigen bedrijf te beginnen. Met een eigen collectie. Een eigen visie. Met als thema: e-mobility, we care! Het gaat ons om "het zorgen voor en houden van".

E Bike Masters heeft in de afgelopen jaren een grote schare tevreden klanten opgebouwd en heeft een solide reputatie opgebouwd als dé plek in Rotterdam voor elektrische fietsen. Het bedrijf blijft groeien en evolueren en blijft investeren in de nieuwste technologieën en trends op het gebied van elektrische fietsen. Met een toegewijd team van professionals en een passie voor fietsen, is E Bike Masters ongetwijfeld een belangrijke speler in de fietsenbranche in Rotterdam en daarbuiten.

Op deze website kunt u een selectie zien van e-mobility oplossingen die wij zorgvuldig hebben getest op kwaliteit en prijs. We streven naar een goed product en met een moderne uitstraling. Design mag en dat vertaalt zich in stijlvolle producten.

Bij E Bike Masters krijgt u een eerlijk en oprecht onafhankelijk advies, ook als u het niet wilt horen. Het leven is te mooi om op een verkeerde fiets, bakfiets of cargo-bike te rijden. Geen rommelproduct dat met veel marketinggeweld naast uw Facebooktijdlijn steeds opduikt of als u google “ raadpleegt “.

U bent waarschijnlijk net als ik van mening dat uw investering in uw mobiliteit onderzoek vergt, u wilt spreken met een specialist, omdat we ons steeds informeren wat er te koop is. Wij zijn bij E Bike Masters graag uw aanspreekpunt!

Wij willen dat u na een bezoek aan E Bike Masters mede-ambassadeur wordt in onze missie voor meer “e-mobility” en minder "emissie ".
We Care!
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden