Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

HNF-Nicolai CD1

Nooit meer last van teveel gereedschap op je fiets!

Omschrijving
De wendbare en krachtige CD1 biedt een revolutionair ontwerp en bediening. Het combineert de laadvermogenopties van een klein voertuig met de manoeuvreerbaarheid en flexibiliteit van een fiets. De kwaliteit van vakmanschap is op het hoogste niveau en zoals gebruikelijk zijn alleen componenten van hoge kwaliteit geïnstalleerd. De krachtige Bosch-aandrijving is volledig geïntegreerd in de uitgebreide aluminium frameconstructie.

Dankzij de gepatenteerde kanteltechnologie biedt de CD1 rij-stabiliteit die ongeëvenaard is in deze klasse. De vering doet meer denken aan de ophanging van een sportwagen of motor dan aan een fiets. Of het nu in stedelijke gebieden, op het fietspad of op het platteland is, de CD1 kanteltechnologie biedt maximale stabiliteit en een volledig nieuw rijplezier.

De kantelbare technologie heeft 2 fasen. Niveau 1 fixeert het chassis, zodat geen helling mogelijk is. Bij de verkeerslichten, bij het laden en lossen of gewoon bij langzaam rijden. Niveau 2 stelt de volledige kantelhoek vrij en ontplooit een ongelooflijk wendbare handling. Snelle bochten, zelfs in geladen toestand zijn mogelijk.


De CD1 Cargo biedt een revolutionaire rijervaring die de categorie van het vrachtwiel opnieuw zal bepalen. De CD1 verhoogt de claim nogmaals om normen te stellen.

Specificaties
Merk/Type: HNF-Nicolai CD1
Snelheid: 25 Km/h
Accu: 500Wh Bosch “Power Pack”
Actieradius: tot 120 Km (vol beladen)
Motor: 250W Bosch Performance Line CX 25, MID-HUB
Remmen: Magura Auriga Twins Hydraulische Schijfremmen
Versnellingssysteem: NuVinci N380SE

Fabrieksadviesprijs CD1 Large
vanaf € 6 . 700 , - -

Financial Lease;
Maandelijkse kosten:€ 138,74

Uw lease gegevens:
Gekozen product:
Fiets e-bike
Leasevorm: Financial lease
Aanschafwaarde:€ 5.550,00 Excl. BTW
Aanbetaling:€ 0,00
Looptijd afbetaling:36 maanden
Slottermijn:€ 1.950,00

Kenmerken

Categorie
Deliver & Cargo E-Bikes
Merk
HNF-Nicolai
We Care Pakket 2 jaar