Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Deliver & Cargo E-Bikes

We Care

Geachte relatie,

Vanaf nu worden de Deliver E-bikes niet meer aangeboden op onze website maar is het nu te vinden op www.deliverebikes.nl. De E-bike branche en de Deliver E branche zijn zo gegroeid dat het ons een logische stap leek om die van elkaar te scheiden.

De Deliver E-bikes bieden een goedkopere, duurzame en innovatieve oplossing voor het bezorgen van maaltijden en pakketten.

Maar ook bv. klusbedrijven kunnen met ons assortiment elektrische fietsen goed uit de voeten in een stedelijke omgeving met een beperkte parkeergelegenheid. Wij leveren onze Deliver E-bikes inmiddels al enkele jaren en kunnen ketens als Subway tot onze klanten rekenen.Kopen

Als u bij ons een e-bike aanschaft kunt u gebruik maken van het Deliver e-bikes ontzorgpakket, hierdoor profiteert u optimaal van de voordelen van Deliver e-bikes en loopt u geen risico’s. Al het onderhoud wordt stipt uitgevoerd tegen een vastgesteld tarief, uw e-bike wordt verzekerd en eventueel aan het einde van de looptijd door ons verkocht.

Financial Lease

Bij Financial lease financiert u de e-bikes via Deliver e-bikes, maar dient u uw e-bikes op de balans te activeren. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als u in aanmerking komt voor een subsidieregeling of als u uw medewerkers een renteloze lening wilt verstrekken.

Voor een aantal elektrische tweewielers is het mogelijk om aan uw medewerkers een renteloze lening te verstrekken, waarmee zij een e-bike aan kunnen schaffen. Terugbetaling vindt plaats door middel van de maximale onbelaste kilometervergoeding van € 0,19. Hiermee biedt u uw medewerkers een interessante mogelijkheid om voordelig een elektrische fiets te leasen.

Full Operational Lease

Full operational lease is de ideale methode voor het leasen van Elektrische bezorgfietsen voor bedrijven. Deliver e-bikes regelt alle operationele zaken rondom uw vloot. Alle onderdelen van het ontzorgpakket zitten standaard in het full-operational-leasecontract. U loopt als dienstverlener/ werkgever geen enkel risico en u wordt volledig ontzorgd. Het biedt u ongekende voordelen, zoals budgetteerbare leasekosten.

Bezoek onze nieuwe website; www.deliverEbikes.nl

Kenmerken

Type e-bike
Cargo E-bikes
Motorpositie
NVT