Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Deliver & Cargo E-Bikes

Deliver e-bikes richt zich speciaal op e-bikes voor professioneel gebruik. De Deliver e-bikes bieden een goedkopere, duurzame en innovatieve oplossing voor het bezorgen van maaltijden en pakketten. Maar ook bv. klusbedrijven kunnen met ons assortiment elektrische fietsen goed uit de voeten in een stedelijke omgeving met een beperkte parkeergelegenheid. Wij leveren onze e-bikes inmiddels al enkele jaren en kunnen ketens als Subway tot onze klanten rekenen.

Kopen
Als u over voldoende liquide middelen beschikt en alle operationele risico’s zelf wilt dragen, dan kunt u via Deliver e-bikes elektrische tweewielers aanschaffen. Deliver e-bikes is dealer van de meest gangbare en gerenommeerde elektrische tweewielers. Door afspraken te maken met verschillende importeurs en dealers kunt u een aantrekkelijk voordeel behalen met de aanschaf.

Als u bij ons een e-bike aanschaft kunt u gebruik maken van het Deliver e-bikes ontzorgpakket, hierdoor profiteert u optimaal van de voordelen van Deliver e-bikes en loopt u geen risico’s. Al het onderhoud wordt stipt uitgevoerd tegen een vastgesteld tarief, uw e-bike wordt verzekerd en eventueel aan het einde van de looptijd door ons verkocht.

Financial Lease

Bij Financial lease financiert u de e-bikes via Deliver e-bikes, maar dient u uw e-bikes op de balans te activeren. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als u in aanmerking komt voor een subsidieregeling of als u uw medewerkers een renteloze lening wilt verstrekken.

Voor een aantal elektrische tweewielers is het mogelijk om aan uw medewerkers een renteloze lening te verstrekken, waarmee zij een e-bike aan kunnen schaffen. Terugbetaling vindt plaats door middel van de maximale onbelaste kilometervergoeding van € 0,19. Hiermee biedt u uw medewerkers een interessante mogelijkheid om voordelig een elektrische fiets te leasen.

Full Operational Lease

Full operational lease is de ideale methode voor het leasen van Elektrische bezorgfietsen voor bedrijven. Deliver e-bikes regelt alle operationele zaken rondom uw vloot. Alle onderdelen van het ontzorgpakket zitten standaard in het full-operational-leasecontract. U loopt als dienstverlener/ werkgever geen enkel risico en u wordt volledig ontzorgd. Het biedt u ongekende voordelen, zoals budgetteerbare leasekosten.

Modellen van onze Delivery E Bikes:

Xtracycle Tern Node
XtracycleLeap kit
Xtracycle Classic
Xtracycle Swoop
Biomega Pek Cargo
Cargo Optima Forma

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: DE DELIVER E-BIKE

Bent u geinteresseerd? Neem dan hier contact op.

Deliver E Bikes · E Budget · E Parcycle · E Endurance · E Professional · E Small Rider · Deliver Bikes · Bakerstreet · Budget · Hotel – Rentals · Longtail · Parcycle ...

Kenmerken

Categorie
Deliver & Cargo E-Bikes
Merk
Overige merken