Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Klever

NEXT LEVEL MOBILITY

E-Bikes spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. De belangrijkste reden dat E-Bike Masters één van de grootste Klever leveranciers in Europa is, is omdat bij de Klever de focus ligt op VERMOGEN, RIJPLEZIER & DUURZAAMHEID.

Wilt u meer weten over de specificaties en details, lees dan hieronder meer.

Waarom Klever bij u past;

Krachtig, Robuust, Soepel en Fluisterstil
Ons in huis ontwikkelde biactron aandrijfsysteem met achternaafmotor is een fluister stille bron van krachtige motorvermogen. Het voelt alsof je vliegt! Met gemak rijd je iedereen in stilte voorbij. Kenmerkend voor de klever is de compacte vorm, waardoor het ook een ideale stadsfiets is. Met de klever trekt u als eerste op bij de stoplichten!

Originele BIACTRON systeem
De voordelen van onze eigen ontworpen BIACTRON systeem zijn:
  • Het is muisstil
  • Alles loopt in een vloeiende beweging
  • Het kost minder energie

High end 850 WH batterijen
De accu komt in vier verschillende maten; 360, 470, 570 en een 850* WH. Onze batterijen zijn geschikt voor ieder gewenst actieradius. Om nog verder te kunnen rijden, is het een mogelijkheid om een van onze speciale accu tassen aanschaffen. Zo heeft u altijd een extra accu op zak. Onze accu's zijn eenvoudig en binnen één minuut te verwisselen.

Beresterke, 45 KM./U. 600W Motoren
Door het aftoppen van de 600 Watt motor accelereert deze snel en vrijwel moeiteloos naar 45 km/u. Zonder begrenzing heeft de motor de capaciteit om een snelheid van 80 km/u te halen!

Regeneratieve motor

Wanneer de trappers niet worden belast zal de motor (BIACTRON) als dynamo functioneren en energie opwekken, bijvoorbeeld bij een lange afdaling. Alle Klever modellen hebben deze regeneratieve functie.

Tot 5 jaar garantie
Op alle Klever producten zijn de volgende garanties van toepassing:
- 5 jaar op het frame
- 3 jaar op elektronische onderdelen (motor, controller, sensoren, display set & kabels)
- 3 jaar op de accu voor geregistreerde kopers (ga voor de geldende voorwaarden naar Klever-mobility.com), anders 2 jaar.
- 2 jaar op fietsonderdelen

Antidiefstal Systeem
Door het verwijderen van het display wordt het BIACTRON systeem uitgeschakeld en het alarmsysteem automatisch geactiveerd. Als iemand dan met je fiets wilt wegrijden, hoor je een luid alarm en wordt het achterwiel geblokkeerd. Toch is het belangrijk om een extra slot aan te schaffen mocht u de fiets langer geparkeerd hebben.

Future Proof
We streven er naar om onze software en hardware upgrades ook geschikt te maken voor onze oude(re) Klever modellen, zodat je van de laatste technologie gebruik kan maken.

Nu u ons merk heeft leren kennen is het tijd voor de verschillende modellen die wij bieden;
Bekijk hieronder ons huidige beschikbare assortiment. Sommige modellen zijn voor 2022 uitverkocht en sommige gaan uit het assortiment verdwijnen. assortiment.

Zo zal de focus voor 2023 meer gaan liggen op de 45 Km / uur fietsen en nog een enkele 25 Km / uur fiets worden gemaakt.

DUS NU IS ER VOOR DE LIEFHEBBER NOG WEL WAT AANBOD!!

(Klik op de oranje
gekleurde hyperlinks voor verdere informatie over de modellen)


Modellen van Klever:
X-RANGE:
https://klever-mobility.com/x-serie/x-speed-pinion

B-RANGE:
https://klever-mobility.com/b-serie/b-lux-25


Y - Serie


N- Serie

Klever x speed pinion 10
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
Motorpositie
Achterwiel motor