Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Occasion Festival Rotterdam

Einde jaars aanbiedingen op alle occasions!

E Bike Masters zijn specialisten in elektrische mobiliteit: e–bikes, snelle e-bikes, elektrische bakfietsen om kinderen naar school te brengen of transportfietsen voor het bezorgen van goederen in een drukke stad.

De einde jaars aanbiedingen komen er weer aan. Dit jaar hebben wij een groot assortiment occasions en deze zijn allemaal in de sale! Deze occasions kunt u vrijblijvend komen bezichtigen in ons filiaal in Rotterdam.

Op deze website kunt u een selectie zien van e-mobility oplossingen die wij zorgvuldig hebben getest op kwaliteit en prijs. We streven naar een goed product en met een moderne uitstraling. Design mag en dat vertaalt zich in stijlvolle producten.

Door de razendsnelle opmars van de elektrische fiets komen er langzamerhand ook occasions beschikbaar door inruil. Deze E Bikes worden door ons nagekeken en rijklaar gemaakt. Een betaalbare en duurzame oplossing voor iedereen!

Unieke garantie
E Bike masters weet als geen ander hoe het is om een occasion aan te schaffen. Een scherpe prijs en toch garantie. Onze ervaring is dat veel mensen aangenaam verrast worden door het rijplezier op een E Bike en achteraf liever toch een nieuwe hadden willen aanschaffen.
Om deze reden willen wij de klanten een extra service bieden. Wat hiermee wordt bedoeld is dat als u erachter komt dat het elektrisch fietsen toch veel beter bevalt dan u verwacht had, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen dé perfecte E Bike voor u te vinden.

De aanschafwaarde van de occasion minus 10% verrekenen wij uiteraard bij aanschaf van een fonkelnieuwe E Bike. Deze unieke omruil garantie geldt voor de eerste 3 maanden na aanschaf van de occasion E Bike.

Voordelen hiervan zijn dat dit natuurlijk een duurzaam project blijft, want de fietsen worden hergebruikt. En u fietst op de nieuwe droomfiets de deur uit op weg naar veel veilige en duurzame kilometers vol rijplezier!

Klik hier voor onze E Bike occasion assortiment
Klik hier voor onze niet elektrische occasions

Mooi verhaal, iets voor u? Wij maken graag tijd voor u!
Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken

via 010-08469718
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken
Motorpositie
NVT
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Ketting
Schakelen
Naafversnelling
Special Deals
Nieuwe collectie