Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Nihola

Veiligheid als DNA

Nihola is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige bakfietsen voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Met meer dan 20 jaar ervaring in de fietsindustrie heeft Nihola een uitgebreid assortiment aan bakfietsen ontwikkeld die veilig, praktisch en comfortabel zijn.

Ontdek ons assortiment:

• Nihola Family: deze bakfiets is perfect voor gezinnen met kinderen. De Nihola Family biedt ruimte voor maximaal 4 kinderen en heeft een laadvermogen van 100 kg. De bakfiets is uitgerust met een regenhuif en biedt de kinderen een comfortabele en veilige rit.

• Nihola Dog: deze bakfiets is speciaal ontworpen voor het vervoeren van huisdieren. De Nihola Dog heeft een laadvermogen van 100 kg en biedt voldoende ruimte voor grote honden en andere huisdieren.

• Nihola Flex: deze bakfiets is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor het vervoeren van goederen of als taxi voor bijvoorbeeld ouderen en mensen met een beperking. De Nihola Flex heeft een laadvermogen van 100 kg en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

• Nihola Rehab: deze bakfiets is ontworpen voor het vervoeren van mensen met een beperking. De Nihola Rehab heeft een laadvermogen van 150 kg en kan worden uitgerust met verschillende accessoires om de passagier een comfortabele en veilige rit te bieden.

Waarom kiezen voor Nihola?

• Hoogwaardige kwaliteit: alle Nihola bakfietsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

• Veiligheid: Nihola bakfietsen zijn uitgerust met een veiligheidsgordel en een parkeerrem voor extra veiligheid.

• Comfort: alle Nihola bakfietsen zijn ontworpen met comfort in gedachten, met een gevoerde zitting en een geveerde vooras voor een soepele rit.

• Milieuvriendelijk: door te kiezen voor een Nihola bakfiets draagt u bij aan een duurzamere wereld en vermijdt u de uitstoot van schadelijke stoffen.

Bestel uw Nihola bakfiets vandaag nog en geniet van de voordelen van een praktische, veilige en comfortabele fiets voor u en uw gezin.

(Klik op de oranje gekleurde hyperlinks voor verdere informatie over de modellen)

We hebben tot nu toe de volgende modellen:
Nihola Family
Nihola 4.0
Nihola Dog
Nihola Low
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
Motorpositie
Midden motor