Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Brinckers

Brinckers: Het verhaal

Brinckers is geboren in 2015 met het idee dat het ontwerp, de techniek en de prijs van e-bikes beter moeten kunnen. Een betaalbare e-bike van goede kwaliteit, beschikbaar voor iedereen: daar streven wij naar. Iedereen moet toegang hebben tot een e-bike die alle vakjes afvinkt. En dankzij jarenlange ervaring in de fietsenmarkt weten wij als geen ander waar die vakjes voor moeten staan!

Het Brinckers team bestaat uit een aantal zeer ervaren fietsers met enorm veel feeling voor hun producten en met de doelgroep. Door elke dag te fietsen en zoveel mogelijk de dagelijkse “beweging” op de fiets te doen begrijpen wij heel goed welke kant wij opwillen met Brinckers. Dankzij de kennis en ervaring die opgedaan is in de fietsbranche, zijn onze ontwerpers en product managers in staat om piekfijne e-bikes te creëren die passen bij jouw manier van leven.

Brinckers granville sport ebike


Blijven innoveren

De laatste jaren hebben wij onze Brinckers e-bikes enorm verbeterd. Niet alleen door het installeren van de nieuwste technologieën, maar het zit ‘m ook in de kleine details. Denk aan het vervangen van schroeven en moertjes die anders zouden roesten, of het vinden van het juiste zadel dat net wat lekkerder zit. Wij werken net zo lang aan de fietsen totdat wij het gevoel hebben dat dit de best rijdende fietsen op de markt zijn.

Wij nemen de fietsen dagelijks mee naar huis, kriskrassen er mee door de stad, of rijden er lange stukken mee door de polder. Als we ergens niet tevreden mee zijn, dan schakelen we gelijk met de fabriek om een verbetering aan te brengen. Dankzij onze uitgebreide kennis van fietsen, weten we op detailniveau waar onze fietsen beter van worden, waar ze fijner door zullen rijden en hoe ze langer mee kunnen gaan.

(Klik op de oranje gekleurde hyperlinks voor verdere informatie over de modellen)
Modellen van Brinckers:
Wilt u een proefrit maken, of wilt u meer informatie krijgen? Neemt u vooral contact met ons op via onderstaand formulier.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken
Merken
Brinckers
Motorpositie
NVT
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Lees verder
Voorraadstatus
N.V.T
Schakelen
Lees verder
Special Deals
Nieuwe collectie