Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

InfoRide

Effectieve advertentiecampagnes op fietsen

Vandaag wil ik u graag voorstellen aan Inforide, een toonaangevend bedrijf in de fietsreclame-industrie. Inforide is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van opvallende en effectieve advertentiecampagnes op fietsen.

Bij Inforide zijn we ervan overtuigd dat fietsreclame een van de meest effectieve manieren is om uw boodschap aan de massa over te brengen. In tegenstelling tot traditionele advertentieplatforms zoals tv, radio of printmedia, bieden fietsreclames een unieke manier om uw merk op een milieuvriendelijke en opvallende manier te promoten.

Met onze Inforide reclamefietsen bereiken we een groot publiek, van studenten tot gezinnen en forensen. Onze fietsen zijn uitgerust met een opvallende reclameconstructie die uw merknaam en boodschap in het straatbeeld benadrukt en uw zichtbaarheid aanzienlijk verhoogt.

20170210 154556 001

Naast het leveren van hoogwaardige reclamefietsen, bieden wij bij Inforide ook een volledige service aan onze klanten. Van het ontwerpen van uw campagne tot het produceren en plaatsen van de fietsen, wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt en dat uw campagne zo effectief mogelijk is.

Als u op zoek bent naar een manier om uw merknaam op een opvallende en unieke manier te promoten, dan is Inforide de oplossing die u zoekt. Onze fietsreclames zijn milieuvriendelijk, effectief en betaalbaar, en bieden een uitstekende return on investment.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten. Dank u wel voor uw aandacht.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
Merken
Merken
Triobike
Motorpositie
NVT