Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Fantic

Italiaanse design

Welkom bij Fantic Italy, producent van hoogwaardige elektrische fietsen die speciaal zijn ontworpen voor de Nederlandse markt. Wij zijn trots op ons Italiaanse design, geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen, waardoor we een breed scala aan elektrische fietsen aanbieden die voldoen aan de behoeften van alle soorten rijders.

Onze elektrische fietsen zijn perfect geschikt voor de Nederlandse infrastructuur, met zijn platte landschap en vele fietspaden. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik of sportief rijden, wij hebben het juiste model voor u.

Onze fietsen zijn uitgerust met krachtige en betrouwbare motoren, geavanceerde batterijtechnologie en slimme functies zoals GPS-tracking en Bluetooth-connectiviteit. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice en garantievoorwaarden om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop.

Fantic issimo action 87i8152

Wij bieden verschillende modellen, waaronder de Fantic Issimo, Fantic Fat Sport en de Fantic Gravel X Road, die perfect zijn voor off-road rijden. Elk van onze modellen heeft unieke eigenschappen die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Dus als u op zoek bent naar een hoogwaardige, betrouwbare en stijlvolle elektrische fiets die speciaal is ontworpen voor de Nederlandse markt, kies dan voor Fantic Italy en geniet van het gemak en de plezier van elektrisch rijden.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
Merken
Merken
Fantic
Motorpositie
Midden motor