Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Triobike

Duurzaam design

Welkom bij Triobike - het Deense merk voor kwalitatieve bakfietsen. Wij zijn gepassioneerd door fietsen en geloven in de kracht van fietsen als duurzaam transportmiddel voor het moderne stadsleven. Met onze innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen bieden wij de perfecte oplossing voor gezinnen, ondernemers en iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle manier om zich door de stad te verplaatsen.

Onze Triobike bakfietsen zijn ontworpen om aan de behoeften van moderne gezinnen te voldoen. Of het nu gaat om het ophalen van de kinderen van school, boodschappen doen of gewoon samen op pad gaan, onze bakfietsen zijn praktisch en veilig. Dankzij onze gepatenteerde technologieƫn en het gebruik van duurzame materialen zijn onze fietsen ook milieuvriendelijk en economisch verantwoord.

Triobike is opgericht in 2004 en heeft sindsdien vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn ontwerpen en kwaliteit. Onze fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zodat er voor ieder wat wils is. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne bakfiets, bij Triobike bent u aan het juiste adres.

Ontdek ons assortiment bakfietsen en accessoires en laat u inspireren door de mogelijkheden van het fietsen. Wij zijn ervan overtuigd dat u net zo enthousiast zult zijn over onze fietsen als wij!

Voor meer info klik hier naar de officiele website van Triobike
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden

Kenmerken

Type e-bike
Merken
Merken
Triobike
Motorpositie
Midden motor