Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Maastunnel Rotterdam weetjes

Tijdens de afsluiting van de Maastunnel voor auto’s richting Zuid wordt het een stuk drukker in de stad, met name in de spits. Er zijn allerlei opties om daar geen last van te hebben. Waarvan fietsen de beste, en gezondste, keuze is!

Fietsen is een goedkope, maar vooral een gezonde en schone manier om snel op je bestemming te komen. Met de fiets heb je veel minder last van afsluitingen. Want waar je met de auto niet kunt komen, mag je met de fiets vaak wel langs. Tijdens de renovatie van de Maastunnel blijft de fietstunnel gewoon open. Rotterdam werkt aan betere fietspaden en meer plekken om je fiets te stallen.

Fietsen is populair in Rotterdam. Elke dag stappen 208.000 Rotterdammers op de fiets. Op het fietsplatform Fietsfan010 deel je als fietser tips, ervaringen en nieuws over fietsen in Rotterdam. Je leest wat allemaal gedaan wordt om Rotterdam als fietsstad nog aantrekkelijker te maken. En je denkt met de gemeente mee over mogelijke verbeteringen voor de fietsers. Ook vind je informatie over allerlei leuke fietsactiviteiten en –evenementen.

Geld verdienen op de fietsRij jij regelmatig in de spits de Maas over of onderdoor? Dan kan je geld verdienen door voortaan de fiets te pakken. Laat tijdens de afsluiting van de Maastunnel de auto staan of reis buiten de spits. Je ontvangt dan € 4 per gemeden avondspits. Dat geldt tot de herfstvakantie. Daarna ontvang je punten waarmee je kunt sparen voor leuke uitstapjes. Controleer of jij ook voor spitsmijden in aanmerking komt en meld je aan.

Wij hebben een prachtig aanbod om met de E Bike door de tunnel te fietsen. bijvoorbeeld de;

  • 50/50 deals op BESV E Bikes CF1 en JS1

  • Een super scherp private lease aanbod voor € 113,- per maand incl. Onderhoud, excl verzekering. Het betreft de Pegasus Sienna met een super krachtige Bosch middenmotor. Looptijd 2 jaar.

Loop eens binnen om te vragen naar de mogelijkheden om de komende twee jaar mobiel te blijven.