Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

24 uur uitgebreid proefrijden bij E Bike Masters

Bij E Bike Masters kunt U uitgebreid proefrijden via onze test carrousel.

U wilt een e-bike kopen maar u weet niet welke? Bij E Bike Masters helpen we u graag met uw keuze. U kunt proefrijden op al onze modellen. Een uurtje, maar ook een hele dag. Zo kunt u een fiets eens uitproberen op de route van huis naar werk en terug. Of eens een hele dag toeren op een e –bike.

Onze testcaroussel: proefrijden op een aantal fietsen om ze te kunnen vergelijken. Zo kunt u kennis maken met de diverse e-bikes van diverse fabrikanten.

U ervaart wat de invloed is van de positie van de motor (voor, midden of achter), hoe de fiets stuurt en rijdt. U ervaart de zitpositie, de acceleratie, de maat, de snelheid. Een voorbeeld? Uw gedachten gaan uit naar een snelle e-bike die 45 kilometer per uur haalt. Pas tijdens de proefrit realiseert u zich dat pelotonnetjes met middelbare scholieren u beletten met hoge snelheid te rijden.

Zo hebben we voor de 3 meest gezochte soorten van E Bikes een Carrousel gemaakt. City, Commuter en Urban zijn de catagorien die we in een carrousel hebben gestopt.

City;
Klever B comfort
Huiser Gen 1
O2Feel Swan Alfine Di2


Commuter;
Klever X Commuter
Klever New S
Logo EBikes XD02
HNF MD1

Urban;
Klever X Raw
Klever Q comfort
Logo EBikes FS10

Kom snel naar de dichtstbijzijnde vestiging en bespreek met onze E Bike Masters op welke fietsen u wilt rijden. Geheel vrijblijvend maken we dan een selectie en op die e-bikes gaat u dan een dag fietsen. De volgende dag ruilt u de fiets om voor een ander model.

Na een paar dagen bent u goed op de hoogte en bent u beter in staat uw keuze te maken.

We hebben altijd een goede e-bike die bij u past, We weten de weg in de hele markt en kennen alle aanbieders.

Deze fietsen worden uiteindelijk na een afgesproken periode verkocht tegen een zeer scherpe prijs. Wilt zeker zijn van een super demo deal dan is dit zeker een aanrader. Vraag aan uw e Bike Master om de voorwaarden.

Maak snel die afspraak en laat u geheel vrijblijvend informeren.