Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Fiets reclame, Inforide

RECLAME maken met FIETSEN in al haar vormen.

Inforide Outstanding Streetwise verzorgt fiets reclame campagnes in heel Nederland.
Inforide is een creatieve organisatie die als doelstelling heeft om uw fiets reclame campagnes uit te voeren zoals u dat wenst, waar en wanneer u dat wil, maar vooral ook hoe u het wilt.

In 1999 zijn wij begonnen als " Meneer van Hamelen Media " , in 2007 zijn verder gegaan onder de naam Inforide. Wat als een hobby begonnen is later een echt weekend bedrijf geworden met klanten uit het hele land.

In 2008 is de Inforider 180 X 120 omgebouwd zodat deze 2 formaten kan presenteren aan de doelgroep, de Inforider 120 X 120 was een feit. Deze Inforider 120 X 120 had als bijkomend voordeel dat hij langer in het seizoen inzetbaar is en dat we hem het hele jaar kunnen inzetten. In 2010 heeft Inforide de dienstverlening uitgebreid met 2 nieuwe formaten welke snel en makkelijk inzetbaar zijn. De Inforider 100 X 70 en de 140 X 70, deze Inforiders zijn snel en makkelijk inzetbaar, maar ook als item te huur zodat u zelf zorg draagt voor uw campagne.

Wij zijn in de afgelopen jaren met de Inforiders veel te zien geweest in het straatbeeld van Eindhoven en ver daar buiten. We zijn trots dat we hebben mogen rijden voor organisaties zoals bijvoorbeeld de Media Markt, Gemeente Eindhoven, GGD BZO, Ministerie van Defensie, Randstad Uitzendbureau, Luba personele diensten, SNS Bank, Zenzato Haarmode, Antwood Jazzfestival, Woonbedrijf.nl en vele andere.
Waarom kozen bovengenoemde organisatie voor Inforide Outstanding Streetwise?
Een campagne met een van Inforiders van Inforide is geen aanslag op uw reclamebudget en heeft een groot bereik. Een campagne van Inforide is maatschappelijk verantwoord en daarnaast absoluut milieuvriendelijk. De Inforiders worden bestuurd door Rider's die na een zorgvuldige instructie een direct verlengstuk van uw boodschap zijn.