Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Onze trots: de WeCare! Pakket garantie

Geruststellend..

Als u een e-bike koopt bij E Bike Masters willen wij dat u onbezorgd fiets op uw investering voor de komende jaren. Zelf wilt u ook optimaal kunnen genieten van uw e-bike. Met dit in gedachten hebben we een pakket voor u samengesteld dat garandeert dat u vrij kunt fietsen.

Het WeCare! Pakket bestaat uit een aantal componenten die wij hier verder voor u uiteen zullen zetten.

De pechpas van FietsNed
Met de pechpas van FietsNed bent u verzekerd van een op en top mobiele fietsreparatie service. De monteurs van FietsNed zijn stuk voor stuk ervaren professionals en er is eigenlijk geen fiets waar ze geen verstand van hebben en niet kunnen repareren. Ze leveren service op locatie. Dus waar u ook staat met pech of u wilt uw fiets een servicebeurt of onderhoud geven. u kunt FietsNed gewoon bellen en ze komen naar u thuis of naar werk. Lees meer over de service van FietsNed op https://www.fietsned.nl/

Img 9712

Uitbreiding fabrieksgarantie door E-BikeGarantie
Bij aankoop van u e-bike met een We Care! Pakket bent u verzekert van in totaal 5 jaar garantie op uw aanschaf. U kunt dus uw fabrieksgarantie verhogen van 2 of 3 jaar naar 5 jaar.

Mkt50

De volgende onderdelen zijn gedekt:

Accu, motor, aandrijfunit, frame, zadel, achterlicht, bagagedrager, beschermplaat, derailleur voor, trapaslager, versnellingsbak, standaard, stuur, display, koplamp, verende voorvork, pedalen, velgen en nog veel meer (opsomming is niet volledig).

De Garantie verzekering is ook van toepassing op e-bikes die niet ouder ijn dan 22 maanden na aankoop. Dus wilt u deze verzekering afsluiten neem dan snel contact op met uw dichtsbijzijnde vestiging.

Eigen werkplaats voor service en onderhoud
Bij E Bike Masters zijn we er ook trots op dat we onze klanten zelf kunnen voorzien van service en onderhoud in onze eigen werkplaats. Kom vooral langs mocht er onverhoopt iets zijn of plan bij ons uw jaarlijkse onderhoudsbeurt in. Bij het WeCare! Pakket is het eerste onderhoudsbeurt inbegrepen evenals het rijklaar maken van de e-bike.

Werkplaats

En nog veel meer..
Wij streven ernaar u en al onze klanten de beste service te geven. Daarom bieden wij onze klanten nog meer mogelijkheden aan. Denk hierbij aan:
- mobilietietsgarantie
- winterstalling van de accu en e-bike
- kleine service en onderhoud
- vaste inruilwaarde
- full service lease concepten

Kortom.. WeCare!

Kom langs naar onze winkels en laat je meer vertellen over dit unieke pakket.

Kenmerken

Merken
Diverse
Type e-bike
nvt
Type frame
nvt
Motorpositie
nvt
Soort frame
nvt
Type aandrijving
Ketting met kettingspanner
Type versnelling