Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

O2Feel Bikes

De elektrische fiets zoals je gedroomd hebt!

Een compleet en uitgebreid assortiment
Sinds 2010 is O2Feel Bikes de Franse specialist in elektrische fietsen. Het bedrijf biedt een volledig assortiment elektrische fietsen: stadsfiets, vouwfiets, sportfiets en trekkingfiets. In 2017 heeft O2Feel, in lijn met zijn toewijding aan innovatie, het assortiment "Karma Bikes" ontwikkeld, met een reeks innovatieve elektrische mountainbikes. Buitensporten zijn in de mode, dat is goed!
Dankzij dit nieuwe merk begeleiden de elektrische fietsen van O2Feel Bikes wandelingen met vrienden of familie, op toppen en op slingerende of modderige paden, zonder vermoeid te zijn, met alleen het plezier, van het begin tot het einde ...

De eis van ontwerp en originaliteit
Om beter te kunnen innoveren, heeft O2Feel Bikes altijd al de creatie van zijn fietsen geïnternaliseerd in zijn ontwerpkantoor. De laatste bestaat uit ontwerpers en ingenieurs met een passie voor fietsen. Op zoek naar nieuwe producten bieden ze steeds mooiere en vernieuwende fietsen aan, met name door unieke ontwerpen op de markt te creëren. Net als de "City" -serie, met een chique en vintage uitstraling, is een O2feel-fiets als geen ander.
Met O2Feel wordt de elektrische fiets verfijnd en elegant, net als een modeaccessoire, tegelijk met een High Tech-voertuig.

TAKE A NEW BREATH

Modellen van O2Feel:
Swan Alfine Di2
Swan N8
Swan N7
iSwan N7
Vog D8C Off-Road

Wecareadd2

Kenmerken

Merken
O2Feel Bikes
Type e-bike
E-Bikes
Motorpositie
Midden motor
Soort frame
Lage instap
Type aandrijving
Ketting met kettingspanner
Type versnelling
Naafversnelling