Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Victoria

Het Duitse fietsmerk met een van de langste tradities op fietsgebied.

VICTORIA Fietsen onderscheiden zich al jaren in verschillende testen en tijdschriften. Soms als testwinnaar, soms met de titel beste prijs/kwaliteits verhouding.

Victoria producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, zij gebruiken uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van deze fietsen. Daardoor bieden zij u lange levensduur en betrouwbaarheid.

Zij zijn een traditioneel merk. Door jarenlange ervaring en het continue doorontwikkelen heeft Victoria een enorme kennis gegeven waarmee wij u kunnen adviseren.

Sorry, we dwalen een beetje af, het gaat tenslotte om jou en je nieuwe fiets. De belangrijkste vraag die je je moet stellen is: waar en hoe ga je de fiets gebruiken? Afhankelijk van het antwoord op deze vraag, kun je bepalen welke fiets van VICTORIA voor jou in aanmerking komt. Daarnaast is het ook belangrijk om te beslissen of je uitsluitend op eigen kracht of met ondersteuning van een motor wilt fietsen. Lengte, lichaamsbouw en gewicht spelen uiteraard ook een belangrijke rol. Op basis van deze informatie kan de vakman bepalen welk model en welke framemaat voor jou geschikt zijn.

we hebben in ons programma;

eTrekking 5.5 SE C
eTrekking 5.5 SE H
eTrekking 7.3

Kenmerken

Type e-bike
E Bikes merken
Motorpositie
Midden motor
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Ketting
Schakelen
Naafversnelling
Special Deals
Nieuwe collectie