Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Mahle X-35 Range Extender

Er is geen enkele uitdaging die we ons niet kunnen veroorloven met deze upgrade die het mogelijk maakt om bijna 2 uur of hard bergopwaarts te rijden met de maximale ondersteuning van het systeem, iets wat volledig buiten de beperkingen valt.

Zodra de Range extender is aangesloten op de hybride eBike, kan deze werken in drie verschillende intelligente modi, afhankelijk van de gebruikersvereisten. Dit is een korte beschrijving van allemaal:

1.- Powerbank voor de hoofdbatterij wanneer de eBike is gestopt of meer dan 25 km / u: wanneer de Range Extender is aangesloten en ingeschakeld, begint deze te werken als oplader voor de hoofdvoeding als er geen verbruik is van de hoofdstroom. Perfecte oplossing voor garages zonder stekkers of opladen tijdens het rijden.

2.- Opladen tijdens het rijden: wanneer het verbruik van de motor lager is dan 2A (bergafwaarts, geen assistentie of meer dan 25 km / u, laadt alle energie die niet door de motor wordt verbruikt de hoofdbatterij op. compenseren het extra verbruik tijdens bergopwaarts)

3.- Parallelle voeding: Het verbruik van de motoreenheid is meer dan 2A, de Range extender levert de eerste 2A en de extra energie wordt geleverd door de hoofdschakelaar op

Kenmerken

Type e-bike
Stads en Commuter E-Bikes
Motorpositie
Midden motor
Only the Best
E Bike Masters favoriet
Aandrijving
Ketting
Schakelen
Naafversnelling
Special Deals
Nieuwe collectie