Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
3 maart 2023

Rotterdam Cargo Bikes '' by E Bike Masters ''

Welkom bij Rotterdam Cargo Bikes, dé specialist in elektrische bakfietsen voor families, huisdieren en vracht in Rotterdam en omgeving.

Onze elektrische bakfietsen zijn de perfecte oplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar een duurzame en praktische manier om zich te verplaatsen. Of het nu gaat om het vervoeren van boodschappen, kinderen of huisdieren, onze bakfietsen bieden ruimte en comfort voor al uw behoeften.

Onze collectie bestaat uit verschillende modellen van topmerken, zoals Nihola, Winther, Triobike, Cohandco, JokerMini en Adbike. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken en specificaties, waardoor u de perfecte bakfiets kunt vinden die bij uw behoeften past. Daarnaast kunt u ook de vergelijking maken met de marktleiders van dit moment op 2 wielen met een Urban arrow en of de Gazelle makkie Load. zodat u in een afspraak met alle bakfietsen kunt kennis maken en een besluit kan maken.

Al onze bakfietsen zijn uitgerust met krachtige elektromotoren die u kunnen helpen om gemakkelijk lange afstanden af te leggen en heuvelachtige gebieden te trotseren. Dit betekent dat u geen enkele moeite hoeft te doen om uw lading te vervoeren en dat u altijd kunt genieten van een comfortabele rit.

Naast onze standaardmodellen bieden wij ook de mogelijkheid om uw bakfiets aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten frames, kleuren en accessoires om uw bakfiets helemaal naar uw smaak te maken.

Bij Rotterdam Cargo Bikes vinden we het belangrijk dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitstekende klantenservice. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om u te adviseren over het onderhoud en de reparatie van uw bakfiets.

Daarnaast hebben we altijd een ruim aanbod aan occasions van de diverse merken.

Dus waar wacht u nog op? Bezoek onze showroom in Rotterdam en ontdek de beste elektrische bakfietsen voor uw familie, huisdier of vracht. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden