Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
9 maart 2024

Verhuizen betekent opruimen!

Wij gaan per 31 maart verhuizen!

Waar naar toe!

We gaan de showroom verhuizen naar het Vrij Entrepot gebouw, op 30 meter lopen van onze huidige winkel. Daar kunnen wij u ontvangen op afspraak.

Waarom?

Trends vertellen ons dat in eerste instantie de zoektocht naar een elektrische fiets of cargofiets begint op het wereld wijde web. Op "www.ebikemasters.nl". zullen wij u voorlopig digitaal informeren over onze producten en diensten.

Voor speciale acties gaan we op locatie-evenementen organiseren waar u dan kunt kennis maken met onze producten. We gaan onze organisatie dus stroomlijnen en afslanken.

Voor de Damius Evasion en Nihola Low welke speciaal in ons programma zitten voor mensen met evenwicht of balans problemen gaan we naar de mensen toe, bel ons gerust voor een afspraak

Service en onderhoud!

Voor uw bij ons aangeschafte E Bike of E Bakfiets of andere producten gaan we met dezelfde kennis en enthousiasme onderhouden en of repareren. In de hetzelfde gebouw aan het handelsplein krijgen een opslag en werkruimte waar we onze werkzaamheden verder uitvoeren.

We hebben wel een logistieke uitdaging die we oplossen door het ophalen en retour brengen van uw bike. Voor kleine herstellingen gaan we Mobiel repareren op afspraak bij u thuis of op het werk. Dit is voor de leden van de We Care Repair Club gratis.

Voor de komende weken zal onze werkplaats gesloten zijn voor onderhoud en voor reparaties kunt u tot 16 maart bij ons terecht, daarna gaan we uw reparatie uit besteden aan onze mobile collegae.

Gedurende de komende 2 weken tot en met zondag 24 maart hebben wij een Verhuizingsopruiming of Sale op onze Occasions. Deze worden met hoge kortingen aangeboden met een jaar gratis We Care Repair Club lidmaatschap.

Rotterdam handelsplein1 125 entrepot

We vragen u om begrip gedurende de komende weken en hopelijk zien we elkaar snel weer.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden