Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
1 juni 2023

In3 gespreid betalen bij E Bike Masters

In3 gespreid betalen bij E Bike Masters

Beste fietsliefhebber,

Wij zijn verheugd om je te informeren over een nieuwe betaalmogelijkheid bij E Bike Masters: In3 gespreid betalen! Hiermee kun je jouw droomfiets kopen en de kosten spreiden over drie termijnen, zonder rente of lening.

Gemak en flexibiliteit
Met In3 kun je bij E Bike Masters je aankoopbedrag van een elektrische fiets in drie termijnen betalen. Het werkt eenvoudig: je selecteert In3 als betaalmethode bij het afrekenen en betaalt het eerste deel van het totaalbedrag. Vervolgens worden de tweede en derde termijnen automatisch afgeschreven van je rekening, binnen respectievelijk 30 en 60 dagen.

Geen rente, geen zorgen
Wat In3 extra aantrekkelijk maakt, is dat er geen rente of lening aan te pas komt. Je betaalt alleen het afgesproken bedrag in drie termijnen, zonder extra kosten. Dit maakt het mogelijk om een hoogwaardige elektrische fiets aan te schaffen zonder je zorgen te maken over hoge rentekosten.

Nl 250 x 970

Ontdek ons assortiment elektrische fietsen
Bij E Bike Masters hebben we een breed assortiment elektrische fietsen van gerenommeerde merken. Of je nu op zoek bent naar een sportieve e-bike, een stadsfiets of een elektrische mountainbike, bij ons vind je de perfecte fiets voor jouw behoeften en stijl. Met In3 gespreid betalen wordt het nog eenvoudiger om de fiets van je dromen te bemachtigen.

Bezoek onze winkel of bestel online
Je bent van harte welkom in onze winkel, waar onze experts je graag helpen bij het kiezen van de ideale elektrische fiets.

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van In3 gespreid betalen bij E Bike Masters. Kom langs in onze winkel of bezoek onze website voor meer informatie en om ons assortiment te bekijken. Wij staan klaar om je te helpen jouw ultieme fietservaring werkelijkheid te maken!

Met vriendelijke groet,

Het team van E Bike Masters

voor uitleg van deze betalingsmethode klik hier om de uitleg te lezen.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden